Patrick Stoof

Expert in humor en communicatie die op het podium excelleert

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Wouter Keuris Fotografie- Patrick Stoof - Quality Bookings spreker 2

Je hebt sprekers, je hebt goede sprekers en je hebt stageperformers met een goed verhaal. Patrick Stoof is er eentje in de laatste categorie. Logisch, want als acteur is hij gespecialiseerd in humoristische karakters zoals de ex-miljonair Hans van de Berg uit de bekende Telfort-reclame.

Daarnaast voelt hij zich als afgestudeerd theaterdocent en trainingsacteur volkomen thuis op het podium en dat ervaar je. Of hij nou als Hans vertelt hoe je zonder kleerscheuren een crisis doorkomt of als zichzelf waarin de focus ligt op hoe waardevol humor binnen de communicatie is.

Patrick Stoof als typetje tijdens online event

Zie je Patrick op het podium staan, dan voel je dat hij een theaterhart heeft. Zijn presentaties zijn verhalend en inspirerend en hij owned het podium. Dat is niet gemaakt, maar juist volledig authentiek en dat maakt zijn presentaties zo bijzonder.

Of zoals hij zelf aangeeft: “Op humorgebied ben ik een ervaringsdeskundige, maar mijn verhaal is niet uniek. Het is de manier waarop ik het breng die het bijzonder maakt. Ik ontregel op een humoristische én informatieve manier.”

Wouter Keuris Fotografie- Patrick Stoof - Quality Bookings spreker 3
Wouter Keuris Fotografie- Patrick Stoof - Quality Bookings spreker 4
Patrick Stoof - Quality Bookings spreker

Patrick is, zoals een goed acteur betaamd, in verschillende rollen inzetbaar. Als het karakter Hans van de Berg transformeert hij tot de ex-miljonair die zich op zijn ietwat klunzige manier altijd positief door het leven begeeft. In ‘The Art of Being Hans’ ervaren gasten hoe iedereen de Hans in zichzelf kan toelaten. Oftewel, hoe je met flexibiliteit, humor en kansen zien en creëren ook pittige periodes doorkomt. Dat gaat in zijn presentatie gepaard met de bijbehorende onhandigheid. Hetgeen Patrick juist zo heerlijk vindt aan die rol.

In ‘Humor is een serieuze zaak!’ staat Patrick als zichzelf op het podium. In zijn lezing legt hij op onderhoudende wijze uit waarop het gebruik van humor, in welke relatie dan ook, belangrijk is. Of het nu met een partner, familielid of binnen een organisatie is. Humor verbindt! Verwacht naast diverse super interessante inzichten ook veel humor (duhhh) met filmpjes en anekdotes.

Patrick Stoof - Quality Bookings spreker tijdens online event

Voor Patrick is inspelen op de doelgroep erg belangrijk. Daarom dat een goede voorbespreking zeer gewenst is, zodat hij de informatie uit dit gesprek kan integreren in zijn verhaal. Om dezelfde reden is hij altijd vroeg aanwezig; om de sfeer te kunnen proeven. Daar komt dat theaterhart weer naar voren! Wedden dat die van de gasten harder gaan kloppen zodra Patrick ze meeneemt in zijn verhaal?

Beeld: Wouter Keuris Fotografie & Quality Bookings

Kenmerken

  • Waardevolle kennis doorspekt met humor
  • Authentiek op het podium
  • Op twee manieren inzetbaar
  • Een welkom stuk ‘ontregeling’ tijdens het event