Wirtz Film & Experience Agency

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Wirtz regieruimte online event

Wirtz verzorgt online events op zo’n manier dat je het ervaart alsof je live aanwezig bent. We zorgen voor interactie tussen presentatie en deelnemers (eventueel ook onderling) en houden de aandacht vast door een divers inhoudelijk programma. Dat varieert van inhoudelijke gesprekken/ discussies tot mooie video’s om onderwerpen te introduceren of verder te verdiepen.

Livestream

Jouw online bijeenkomst neerzetten als een tv-talkshow. Wirtz doet het voor je. Al jaren verzorgen wij livestreams voor verschillende partijen. De huidige ontwikkelingen zorgen ervoor dat de vraag naar online oplossingen in korte tijd enorm gestegen is. En het grote aanbod in online bijeenkomsten maakt het nog belangrijker om een programma te maken waar de kijker naar blijft kijken.

Interactie

Van internationale congressen voor de Rijksoverheid, tot online bewonersbijeenkomsten voor ProRail. Wij maken een programma dat mensen willen zien en zorgen voor interactie met de kijker.

Het online publiek kan vragen stellen of chatten tijdens de uitzending. Ook maken we gebruik van quizzen en polls waardoor de kijker echt betrokken blijft. Daarnaast kunnen wij de portretten of reportages voor in de uitzending van begin tot eind produceren. Wij zorgen voor begeleiding door tv-programmamakers, met als resultaat echte talkshows die een reguliere bijeenkomst overstijgen.

Wirtz Climate Adaptation Summit 2021
Wirtz cameravrouw tijdens online event
Wirtz online event studio youth at heart
Wirtz Online Event Youth at Heart met Sigrid Kaag

Agency

Al ruim 20 jaar creëert Wirtz belevingen. Nooit bedacht vanuit het middel, maar altijd vanuit de doelstelling. Dat zorgt ervoor dat zij ruime ervaring heeft in film, experiences, social uitingen, animaties en livestreams.

Beeld: Wirtz

Kenmerken

  • Plezier in ons vak
  • Nuchterheid
  • Verplaatsen in opdrachtgever en doelgroep
  • Technisch

Branchenieuws van Wirtz Film & Experience Agency

  • Cameraman Wirtz tijdens online event

    Wirtz Film & Experience Agency wint Gouden Dolfijn bij Cannes Corporate Media Awards

    2 oktober 2023