aanmelder.nl maakt elke registratie, ticketing en streaming super laagdrempelig

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
aanmelder.nl op laptop

Dat er bij aanmelder.nl een stel slimme koppen werken, is ons na één interview al meteen duidelijk. En dan hebben we het niet alleen over oprichters Freek en Jelle die het bedrijf tijdens hun studie bij TU Delft oprichtte en daarmee aanmelden een stuk eenvoudiger maakten. Het bedrijf is inmiddels gegroeid tot ruim twintig bright minds die ook voor live check-ins, online platformen en streamingdiensten super gebruiksvriendelijke toepassingen hebben ontwikkeld.

Kernwaarden zorgen voor waardevolle producten

aanmelder.nl is opgericht vanuit het idee dat processen slimmer kunnen. Gecombineerd met uitgekiende kernwaarden zetten alle software ontwikkelaars en commerciële specialisten zich hier elke dag voor in. Het resultaat: creatie van innovatieve producten (do new things in new ways), fijne samenwerkingen (be friendly: humans first) en dat alles van topkwaliteit (do a good job, do it better tomorrow). Het is wellicht een ‘TU-dingetje’, maar deze vanzelfsprekende disciplinaire energie voel je in het hele bedrijf en daar pluk jij de vruchten van!

aanmelder.nl inlogscherm
aanmelder.nl camera's
aanmelder.nl opsomming mogelijkheden
aanmelder.nl aanmelden met qr code

Van registratie tot check-in en van live tot online

Via aanmelder.nl zijn inmiddels meer dan 42.000 events georganiseerd, met meer dan twee miljoen geregistreerde deelnemers. Ze worden ingezet bij grote organisaties van ministeries tot overheden met name op evenementen waar kennisoverdracht centraal staat.

aanmelder.nl is veel meer dan alleen een deelnemer registratie tool. Ze zijn een partner op het gebied van event organisatie die zijn kennis deelt gepaard met een totaaloplossing bestaande uit vier kern producten en diensten die naadloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

 • Event Management & Registratie – Laat jouw doelgroep zich aanmelden op een website in eigen huisstijl via een slim formulier waar ook ticketing aan gekoppeld kan worden.
 • Event Check in – Professionele QR-code check-in op locatie met badgeprinters waarvan de badge opmaak naar eigen wens kan worden ingericht.
 • Online event platform – Digitale of Hybride evenementen organiseer je zelf in een handomdraai met ons online event platform.
 • Event Streaming – Plug en play opzetten van een live stream set op locatie voor het professioneel digitaliseren van alle waardevolle content

Gebruiksvriendelijk to the max

Als je iets over aanmelder.nl kunt zeggen is het wel de constante drive om hun producten zo laagdrempelig mogelijk te laten zijn én echt te luisteren naar hun afnemers. Zo kan je een gratis account aanmaken om meteen aan de slag te gaan met het registratieprogramma. Waarbij je overigens alleen gefactureerd wordt om de daadwerkelijke geregistreerden. Dat is super netjes!

Ook heel bijzonder is het feit dat aanmelder.nl de gebruikers laat stemmen over welke feature door het in house programmeerteam als eerstvolgende moet worden ontwikkeld. Een duidelijk geval van Human first.

Ga jij aan op bovenstaande, meld je dan snel bij aanmelder.nl.

Beeld: aanmelder.nl

Kenmerken

 • ISO 27001 gecertificeerd: de gegevens van jou en jouw deelnemers zijn veilig.
 • Super support van hun event specialisten
 • Zeer gebruiksvriendelijk systeem
 • Makkelijk en snel starten
 • Open API koppeling waarmee aanmelder.nl aan andere systemen gekoppeld kan worden

Artikelen over aanmelder.nl

Branchenieuws van aanmelder.nl

 • Infleuncers - digital - computer - social media - event inspiratie

  aanmelder.nl komt met mooie winactie

  11 februari 2022
 • Online Event Platform van aanmelder.nl

  Aanmelder.nl scoort als ‘high performer’ in categorie Event Registration & Ticketing

  22 juli 2024