Met WireStyle als relatiegeschenk sla je de spijker op zijn kop

Ook leuk als afscheidscadeau of bijzondere signing

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Waar Instagram al niet goed voor is… tijdens het zoeken naar inspiratie kwam een gesponsorde advertentie voorbij van WireStyle. Yes, hier worden we blij van. Waarom? Deze kunstwerken lijken van veraf op normale foto’s, maar kom je dichterbij dan zie je dat het duizenden spijkers en meer dan een kilometer draad zijn die zorgen voor de stringart-afbeelding.

De reclame was bedoeld om thuis je kamer op te fleuren. Maar wij zien juist ook toffe mogelijkheden om WireStyle in te zetten als een origineel relatiegeschenk, een bijzonder afscheidscadeau of zelfs als ludieke signing.

Wirestyle - kunstwerken gemaakt van spijkers en draad

Uniek in de wereld

De productietechniek is ontwikkeld door WireStyle en is uniek in de wereld. Je kunt de ‘schilderijen’ in verschillende formaten bestellen, van 57×42 cm tot aan 57×115 cm. Vooral die laatste categorie maakt indruk en is met een paar honderd euro zeer goed betaalbaar.

De inzet van WireStyle gaat wat ons betreft verder dan als cadeau. We noemden al de mogelijkheid om bij een industriële opdrachtgever de signing of eventzalen op deze manier te duiden. Maar je kunt het natuurlijk ook inzetten bij een evenement waarin je het merk laat afbeelden en daarmee de metafoor maakt tussen alle medewerkers die met elkaar zijn verbonden. Hey, denken jullie dan ook meteen aan de micro-variant van de wolact?

Waar zou jij WireStyle nog meer voor inzetten?

Wirestyle - kunstwerken gemaakt van spijkers en draad
Wirestyle - kunstwerken gemaakt van spijkers en draad

Beeld: WireStyle