Organiseer je een evenement? Met deze opvallende en creatieve promotieartikelen laat je je evenement opvallen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Brochure die open ligt - Bron Druk zo

Wanneer je een evenement organiseert, wil je natuurlijk ook dat er veel publiek op afkomt. Dit kun je doen met verschillende promotiematerialen en hoort dan ook zeker bij de voorbereiding.

Hierbij zijn een aantal aspecten erg belangrijk om op te letten, zodat jouw evenement ook daadwerkelijk opvalt en laat uitstijgen boven de rest. Laat bijvoorbeeld originele posters drukken die echt in het oog springen! Wil jij ook informatie over de voorbereiding van jouw evenement door middel van opvallende en creatieve promotieartikelen? Lees dan snel verder!

Vraag jezelf af wat nu écht de aandacht trekt en wat past bij jouw publiek

De hele dag worden we blootgesteld aan enorme hoeveelheden prikkels, we voelen, ruiken, horen en zien. Onze hersenen lopen over van het opnemen van informatie, dus veel ervan kan niet echt blijven hangen. Het is dus zaak om uit te stijgen boven de massa en val op met een bijzonder artikel.

Opvallende, leuke en creatieve gadgets kunnen je event promoten. Verdeel gepersonaliseerde artikelen die een saamhorigheidsgevoel scheppen voor een evenement. Of kies een leuke gadget en bedruk die met een logo, een afbeelding of een spreuk. Wat trekt nu eigenlijk de aandacht van mensen? Grappige dingen en mooie producten vallen in het oog, maar ook praktische dingen wil iedereen graag hebben. De mogelijkheden zijn onuitputbaar, kom zelf met een opvallend en creatief idee. Laat bijvoorbeeld een mooie brochure drukken, zodat mensen de informatie later thuis nog eens kunnen doorlezen.

meid met bril aan het lezen in boek

Maak duidelijk voor wie jouw evenement is en wat er te doen is

Promotieartikelen zijn bijzonder goed geschikt om je evenement onder de aandacht te brengen van het publiek. Als je een boodschap hebt, dan laat die opvallen met een typerende afbeelding en een krachtige oproep of bericht. Voor producten en gadgets kies je iets wat past bij je evenement.

Of kies voor een gebruiksvoorwerp dat iedereen wil hebben en ook gebruikt zodat dan jouw informatie weer tevoorschijn komt. Nuttige voorwerpen, lekkere dingen of artikelen die opvallen en waarbij mensen nadenken over de functie van het voorwerp of de uitgedragen boodschap. Producten die veel gebruikt worden zijn favoriet omdat het rendement erg groot is. Voorbeelden hiervan zijn tassen, pennen en sleutelhangers bijvoorbeeld.

pen op notitieboekje

Je steekt veel moeite in het organiseren van een evenement en daarom wil je ook dat het succesvol is. Door gebruik te maken van creatieve en opvallende promotieartikelen kun je hiervoor zorgen. Mensen zullen dingen opnemen en onthouden als jouw ontwerp, product of boodschap boven de grijze massa uitstijgt. Een goed doordacht concept is hierbij essentieel.