Met BattleKart speel je geen videospel, je speelt ín een videospel

Je wilt nooit meer anders karten!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Stel je voor; met je bedrijfsuitje kom je terecht in een halfdonkere zaal met enkele karts. Opeens licht de zaal op en de grond verandert in een groot circuit, voetbalveld, pooltafel, virus, slang of gekleurde vakjes. What the hell?

Dit is de eerste van zijn soort in Nederland. Het is een virtuele battle. Het is BattleKart.

Illusie of waarheid?

Met BattleKart rijd je met elektrische karts door virtuele werelden heen. Projectoren die aan het plafond hangen creëren een alternatief spel universum dat tot in detail is uitgewerkt. De karts zijn uitgerust met sensoren en boordelektronica, waardoor ze interageren met de elementen op het speelveld en met elkaar.

BattleKart biedt zes verschillende spellen aan. Allemaal uniek in zijn soort. Keuzestress, omdat je het allemaal wil doen? Geen probleem, je kunt drie of vier verschillende spellen tijdens één sessie van vijftien minuten spelen. Wees het virus te slim af, rijd tegen de voetbal aan voor een potje, of rijd je tegenstander de baan uit. The choice is yours. Ga je alleen de strijd aan, of wil je een team vormen? Het kan allemaal!

BattleKart vrouw blij

Hier mag je je baas wél saboteren!

Je kent het vast wel van Mario Kart: je gooit een banaan op de baan, en degene die eroverheen rijdt wordt vertraagd. Of je gebruikt een booster en schiet iedereen zo voorbij!

Bij BattleKart is dit niet anders: op de grond verschijnen verschillende bonusvakjes en door eroverheen te rijden kun jij deze bonus pakken. Saboteer je collega’s met deze superkrachten, vertraag achtervolgers met een valstrik of richt een goed gerichte raket op de voorloper! Met deze superkrachten kun jij het leven.. eh de race… van je collega’s zuur maken. Je kunt zelfs zien wie het op je gemunt heeft, dus het kan persoonlijk worden… oeps! En voor de fanatiekeling: de scores worden gedurende het spel geprojecteerd op de muur, dus iedereen kan zien hoe goed je het doet!

BattleKart raket

Je kunt met maximaal twaalf personen tegelijk karten. Zo wordt het ook nog eens intiem! Ga je met een grote groep? Kies dan voor break-out sessies: bij WiPlay kun je namelijk ook bowlen, squashen en padellen.

Game on met BattleKart!

Beeld: BattleKart