Linda Kerkhoven verrast met nieuw concept ‘netwerken met LOL’ in PHIL Haarlem

Netwerkconcept brengt branchegenoten samen voor dag vol verbinding en muziek

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Linda Kerkhoven en Meggy Willemse

Volgens Linda Kerkhoven van Linda op Locatie (kortweg LOL) was er dringende behoefte aan een nieuw netwerkconcept voor de evenementenbranche. Ze ging aan de slag en kwam uit bij PHIL Haarlem en Haarlem Convention Bureau voor de eerste editie van Netwerken met LOL. Wanneer? Dinsdag 12 september 2023.

Wij gingen op onderzoek uit om te achterhalen wat we kunnen verwachten. Het plezier, lees LOL, was in het gesprek meteen voelbaar dus dat belooft veel goeds.

(Nieuwe) branchegenoten leren kennen

Soms eindig je toch weer aan dat tafeltje met dezelfde mensen op netwerkevents. Gezellig, maar Linda laat zien dat het ook anders kan. Voorafgaand aan het event kijk je op de gastenlijst en geef je aan wie je wilt ontmoeten, Linda en haar crew stellen jou voor aan die persoon. Of je gaat naar het “LOL meeting point” en je wordt direct voorgesteld aan branchegenoten. Persoonlijk en op maat. Linda: “Kom alleen, maak samen herinneringen!”.

Een passende locatie: PHIL Haarlem

Naast contact en verbinding tussen branchegenoten is muziek op deze netwerkdag de rode draad. PHIL Haarlem, voorheen Philharmonie, is het decor. Het muziektheater bestaat dit jaar 150 jaar en is vernieuwd. Een prachtig moment om haar deuren wijd open te zetten en 150 eventplanners, locatie-eigenaren, -medewerkers én toeleveranciers uit onze branche te laten zien wat ze allemaal in huis heeft.

PHIL Haarlem

Meerstemmig klinkt fantastisch! Out of your comfortzone?

De PHIL heeft een fantastische akoestiek en samen met Tijmen de Koning en Maarten Bos van Pop-Up Choir gaan de bezoekers iets fantastisch, spannends én vernieuwends beleven. Durf jij je een beetje kwetsbaar op te stellen? Zoals Tijmen zegt: “Iedereen kan muziek maken. Het enige wat je nodig hebt is je stem”. Het wordt “meerstemmig, magisch magistraal en we doen het met zijn allen” aldus Tijmen.

“Het Spaarne stroomt”, maar met Joep bruist het!

Muziek kan je boodschap of een emotie versterken. Hoe zet jij muziek in op jouw zakelijke event, bijvoorbeeld een congres of netwerkevent? Joep van Weert, zelf muzikant én veel gevraagd dagvoorzitter, weet als geen ander hoe jij met muziek de aandacht van je bezoeker trekt en de sfeer beïnvloedt op events en/of op je locatie. Hij deelt met jou zijn kennis en we gaan hierover met elkaar in gesprek.

Contacten leiden tot contracten

Hoe start je nu een gesprek anders dan het geijkte “En wat doe jij?”. Hoe zorg je dat je echt luistert naar wat de ander zegt en dat je daar gericht op doorvraagt. Lieselore van Dijkhuizen helpt je om je persoonlijke zichtbaarheid te vergroten, aanbevolen te worden en geen tijd te verspillen aan ondoelmatig netwerken. We passen het direct toe in de praktijk.

Go. Chat. Connect!

Sebatiaan Wubben van Today is Amazing verbindt mensen en gebruikt daarvoor kennisspellen, ofwel: creatieve gespreksstarters! Perfect voor een eerste ontmoeting maar ook om elkaar beter te leren kenen. En het leidt vaak tot hilarische situaties. Kom het zelf ervaren.

Sebas Go Chat Connect

Streetfoodtour door hartje Haarlem

Aan het eind van de middag leidt Pien Keizer van Haarlem Convention Bureau iedereen per boot, op de fiets of te voet door gangetjes en verborgen kerkjes door het karakteristieke centrum van Haarlem. Ondertussen krijg je smakelijke gerechtjes voorgeschoteld van creatieve horecaondernemers uit de stad. Alles even loslaten en Haarlem op een andere manier ervaren. Én culinair genieten met elkaar.

2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske

Teruggekomen van de foodtour schuift iedereen aan voor het toetje: een intiem concert in de Grote Zaal van de PHIL van de 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske. Met artiesten Nick Lowe, Alain Johannes & Iron Jinn en Anneke van Giersbergen draagt Kroeske op intieme en pure wijze bij invulling aan het thema muziek op deze dag.  

De dag wordt afgesloten met een afterparty in de PHIL. Kom met de trein of blijf overnachten. Maak het je zelf makkelijk en kies voor een overnachting in een van de hotels om de hoek mét korting. Moonback, de eerlijke boekingsite, bouwde een website speciaal voor dit event.

Het programma van Netwerken met LOL start dinsdag 12 september om 14:00 uur, tot in Haarlem, bij PHIL! Ben je erbij?

2 meter sessie jan douwe kroeske

Beeld: Bfoto, Linda op Locatie