Venues

Klooster Bethlehem is prachtige plek om nieuwe herinneringen geboren te laten worden

Authentieke ambiance met moderne inrichting

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Klooster Bethlehem is zo’n plek waar je op slag verliefd op wordt, zodra je de historische poort doorloopt en het klooster ziet opdoemen. Omringd door terrassen, tuinen en veel groen biedt deze locatie zowel buiten als binnen veel mogelijkheden voor uiteenlopende events.

Dit 15e eeuwse klooster combineert authentieke details en klassieke elementen met modern ingerichte zalen voorzien van alle benodigde faciliteiten. Is dit de rit naar de landerijen van het Brabantse dorpje Haren waard? Absoluut!

Tot maximaal 1.150 blije gezichten

Ja, het is een uur rijden vanaf Utrecht, maar geloof ons; dan zit je ook echt wel in je eigen bubbel. Parkeer je auto in de ruime parkeervakken, loop langs de fontein in de vijver naar de ingang en laat je gastvrij verwelkomen door het vriendelijke personeel. Lekker hoor, die Brabantse gastvrijheid! Ontzorgen is key en met een ontvangsthapje of -drankje in de hand zorgt dat meteen voor een glimlach bij de gasten.

Of je nu een bijeenkomst organiseert in de prachtige Kapel voor zo’n 200 personen, liever de weg vervolgd naar het Pakhuis waar je met 250 gasten terecht kunt of in één van de andere ruimtes tot maximaal 300 personen een event organiseren… elke zaal heeft een eigen uitstraling. Wat dat betreft is het nog moeilijk kiezen. Sterker nog; niet doen! Neem je gasten gedurende het programma mee van zaal naar zaal of huur ze allemaal af voor grote events tot 1.150 gasten.

Buiten is het nieuwe binnen

Vooropgesteld, de locatie is echt bijzonder en de verschillende ruimtes onderstrepen dat. Maar er zijn twee dingen die Klooster Bethlehem nog meer onderscheid van veel andere historische eventlocaties. Allereerst is dat het personeel. Geloof ons; hospitality is heilig hier. Dat is op het gebied van service, maar ook op het gebied van catering. Van smaakvolle streetfood gerechten (zoals pizza vanaf de houtgestookte oven op het terras) tot exclusieve vijf gangen diners en van shared dining tot een wereldse borrel. En dat allemaal vanuit een sterk duurzame gedachte.

Het andere onderscheidende vermogen is de mogelijkheid om naar buiten te gaan met je gezelschap. Zo geniet je van heerlijke happen vanuit foodtrucks, maar kan je op het terrein ook toffe teambuildingsactiviteiten ondernemen. Heb je liever een uitgebreide borrel onder een stretchtent op het terras? Regelen ze! Maar ook zakelijke één-op-één sessies op zitzakken in het gras zijn mogelijk. Hoe heerlijk is dat? Die combinatie van binnen en buiten vind je niet op veel plekken!

 Zien is geloven, dus ga gerust eens langs. Of zoals ze zelf zeggen: “Wij zijn heel flexibel en vinden het heel leuk om met je mee te denken. Verras ons, zodat wij jou kunnen verrassen.”

Beeld: Hutten / Marloes Niemeijer Fotografie