Concept & Strategy

Jouw Talkshow Op Maat van Creative Animal is online event van TV-kwaliteit

Modulaire show op hoog niveau

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Enkele weken terug schreven we al over de expertise die Creative Animal in huis heeft om jouw verhaal middelen overschrijdend bij jouw doelgroep over te brengen. In dat artikel legden we focus op hybride events. Vandaag gaan we volle bak online met ‘Jouw Talkshow Op Maat’.

De naam doet het al vermoeden, maar het is echt zo: Jouw Talkshow Op Maat is het online talkshow format voor, door en over jouw organisatie. Vertel jouw verhaal op een manier én niveau zoals ze dat alleen in het hart van de TV-uitzendingen kunnen. Precies, Creative Animal verrast met een modulaire TV-show met impact.

TV maken is een totaal andere expertise

Events organiseren in een digitale of fysieke wereld vergt totaal verschillende disciplines. Een online event neigt naar een TV-productie waar redactionele input samen met sterke set designers, technische crew en een passende professionele presentator cruciaal zijn voor het creëren van het gewenste effect.

Maar hoe breng je als bestuur, als management, als marketing & communicatie afdeling of als eigenaar de juiste boodschap over? Simpel; door Creatieve Animal te bellen voor Jouw Talkshow Op Maat.

Yee-haw voor kennis in media

De doorgewinterde media professionals (waaronder redactie, productie, regie en presentatie) van Creative Animal achterhalen als eerste jouw communicatiedoel om vervolgens inzichtelijk te krijgen aan wie jij jouw boodschap wilt vertellen. Kortom, wat is het publiek van Jouw Talkshow Op Maat? Vervolgens gaan eindredactie en presentatie bedenken hoe de content op de beste wijze in de talkshow aan bod komt. Impact creëren dus!

Maar welke presentator kies je? Creative Animal put uit een enorm netwerk bij alle Nederlandse omroepen en daarbuiten, dus zij weten altijd de juiste host met passende persoonlijkheid, stijl en aanpak te selecteren. Laat het vervolgens maar aan het label NEP The Netherlands over om de talkshow goed in beeld te brengen in één van hun studio’s op het Media Park of op elke andere willekeurige locatie die past bij het verhaal dat verteld moet worden. Logisch, zij registreren 70% van hetgeen op de Nederlandse TV te zien is. Oja, ook het op demand via een beveiligd platform terugkijken regelt Creative Animal. Nice!

Creative Animal - Talkshow op maat
Creative Animal - Talkshow op maat

Modulair opbouwen

De basis van Jouw Talkshow Op Maat is het bespreken van relevante thema’s door een zelf gekozen presentator samen met jouw studiogasten – of mensen op één van jullie locaties. Dat is het fundament waarop alles rust. Maar je kan jouw talkshow verder aankleden zoals je wilt.

Laat kijkers thuis samen met een kok in de studio een gerecht maken van ingrediënten die ze naar de gasten thuis opsturen of laat barman Victor van het TV-programma ‘First Dates’ als onderbreking cocktails maken voor de tafelgasten. Ook leuk; een Sing-a-long waarin iedereen meezingt met bijvoorbeeld de bekende pianist Eelco Menkveld en het Hazes repertoire. Verder in het muzikale gedachtengoed kan je bijvoorbeeld ook een live sessie met een aantal muzikanten (uit de eigen organisatie) voor een live-recording. 

Of ga voor onvervalste entertainment met bijvoorbeeld de quiz ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s’ met presentatoren Joep van Deudekom en Rob Urgert. Meer inhoudelijk kan je denken aan een online brainstorm of scrum meeting onder leiding van bijvoorbeeld Business models Inc; een toonaangevend bedrijf in het aanscherpen van winnende businessmodellen.

Van de halfjaarcijfers, nieuwe bedrijfskoers, vieren van successen, stilstaan bij de unieke mensen in de organisatie, productlancering of welk verhaal je ook met jouw bedrijf wilt vertellen; neem met Creative Animal plaats aan de keuken… ehhh talkshowtafel en creëer samen Jouw Talkshow Op Maat die men niet snel gaat vergeten!

Beeld: Creative Animal