In het Hart Theater komt jouw boodschap pas echt bij de gasten binnen

Houten theater met rijke historie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Presenteren in een theater is top, maar presenteren in een ‘hartvormig theater’ klopt pas echt. Niet letterlijk, wel figuurlijk. Want wat ziet dit mobiele houten theater er gaaf uit.

Met 25 jaar historie weet je zeker dat dit theater vele harten door heel Nederland sneller heeft doen kloppen. Van dansvoorstellingen tot muzikale optredens, het Hart Theater heeft alle hoeken van Nederland, en daarbuiten, bezocht. Nu is die bijna helemaal opgeknapt en klaar voor de zakelijke markt!

Van dans naar kans

Het Hart Theater is ruim 25 jaar geleden gebouwd als rondreizend theater voor een dansvoorstelling. Tot enkele jaren geleden, toen het geraamte in brakke staat opgeslagen was en Julie Scott een kans zag en deze niet kon afslaan. Inmiddels is het Hart Theater grotendeels opgeknapt en heeft die vorig jaar enkele keren op een festival of evenement gestaan. Met succes, want nog steeds worden mensen op slag verliefd zodra ze ‘binnenstappen’.

Hart Theater - tribune - hout
Hart Theater - tribune - hout
Hart Theater - tribune - hout

Inzetbaar voor evenementen

Nu is het tijd om ook de stap naar zakelijke evenementen te maken. Het Hart Theater biedt ruimte aan zo’n zestig gasten, verdeeld over twee zitringen. Natuurlijk is ook het speelvlak in te zetten om gasten te laten plaatsnemen. Aan vlaggenmasten geen gebrek, dus genoeg plek voor jouw branding. Evenals de mogelijkheid om de buiten- of binnenring te personaliseren met jouw (event)uiting. Licht en geluid is tegen extra inhuur beschikbaar, maar kan uiteraard ook zelf worden verzorgd.

We zijn benieuwd hoe ‘hart’ jij gaat op dit theater… wij vinden het Hart Theater in ieder geval een hartstikke toffe opzet die we zeker terug willen zien op evenementen!

Beeld: Julie Scott