Venues

Hart van Holland toont met De Musical Dinnershow ‘Scrooge’ hart voor live

360 graden beleving, 70 acteurs, 0 schermen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Scrooge Hart van Holland 9

Komende decembermaand kan je helemaal in kerstsferen belanden bij de Musical Dinnershow Scrooge waar een eigentijdse draai wordt gegeven aan het welbekende ‘A Christmas Carol’. Wil jij verrast worden door ruim 70 acteurs die op vijf verschillende podia hun kunsten vertonen terwijl je geniet van een heerlijk viergangendiner?

Top! Dan moet je in de dagen voor kerst echt naar Hart van Holland, want daar verzorgt de locatie samen met Le Roy Theaterproducties een spetterende eigentijdse musical die in de smaak valt bij het hele gezin!

Scrooge Hart van Holland 4

Beleving overal om je heen

De musical is enkele jaren geleden door Hart van Holland ontstaan vanuit de gedacht dat er bepaalde periodes in het jaar zijn waar de zakelijke evenementenmarkt een dipje kent. Zo ook de dagen voor Kerstmis.

Fast forward naar 2021 en je kunt je al voor de derde keer onderdompelen in een totaal omgetoverde Passe Partout-zaal waarin een volledig oud Londens straatbeeld is gecreëerd, inclusief lantaarnpalen, huisjes en sneeuw. Alles ademt echt de kerstsfeer van Charles Dickens uit.

Uiteraard sluit het viergangenmenu volledig aan op het verhaal. Geen kunstmatig in elkaar geflanste gerechtjes of liflafjes… Nee, de keuken van Hart van Holland staat bekend om haar herkenbare, laagdrempelige en eerlijke gerechten. Gewoon goed, wat zeggen we; verrukkelijk!

Scrooge Hart van Holland
Scrooge Hart van Holland 2
Scrooge Hart van Holland 3
Scrooge Hart van Holland 8

Derde editie; goed, beter, best

Wat begon als een lokaal initiatief waarin zowel cast als publiek hoofdzakelijk uit en rondom Nijkerk kwam, is er drie edities later veel veranderd. Met elke editie is de lat steeds hoger gelegd. Dat zie je onder andere terug in de semiprofessionele cast die op een bijzonder hoog niveau spelen en inmiddels van heinde en ver naar Nijkerk komen om aan deze musical mee te kunnen doen.

Hetzelfde is ook zichtbaar in het boekingsgedrag, waarin gasten van de Randstad tot het Oosten de weg naar ’t Hart weten te vinden. Dezelfde groei is zichtbaar in alle andere facetten; van de aankleding (echt een wow-moment als je de zaal in loopt) tot de 360 graden beleving tijdens de show. Het ziet er echt super strak uit. Joop, eat your heart (of Holland) out!

Typisch Hart van Holland

Het mooie is dat de musical een prachtig beeld geeft van de eindeloze mogelijkheden bij Hart van Holland. Of je nou voor de blackbox Passe Partout kiest of één van de andere zalen. Maar je merkt het ook in de keuze om bijvoorbeeld geen beeldschermen te gebruiken. Het moet allemaal ‘echt’ zijn. Dat ervaar je enerzijds in het uitgebreide decor en het authentieke spel van de acteurs, maar ook in het eerlijke eten en de oprechte aandacht vanuit het personeel.

Dus als jij door Scrooge geraakt wilt worden in een avond waarin beleving, gezelligheid en een heerlijk diner samenkomen, dan is er maar één (Nij)kerk waar je deze kerst heen moet gaan!

Beeld: Hart van Holland