Vergaderen voor de cool, classy & bit bad azzy!

Bij Mr.Green vergader je op ‘eigen’wijze!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
MRGREEN-240MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek

De traditionele werk- en vergadercultuur verandert. Meer vrijheid, meer afwisseling, meer inspiratie, meer groen, meer productiviteit: we willen het allemaal! Met diverse succesvolle event- en vergaderlocaties (Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht), ontwikkelde Green.DNA een nieuw gastvrijheidsconcept en gaf de bestaande cultuur opnieuw vorm; Green.DNA stelt je voor aan Mr.Green.

Een flexwerk- en vergaderlocatie die helemaal past bij de huidige tijdsgeest en inspeelt op de behoefte aan meer vrijheid, ondernemerschap en innovatie. Met slimme toepassingen, uniek design en een hoge mate van interactie en ontspanning zorgt Mr.Green voor een productieve werkdag of vergadering.

MRGREEN CAFE-17-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek
MRGREEN-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek -1
Mr.Green-Cafe-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek

Cool & classy maar ook super laagdrempelig

Een belangrijke, en onderscheidende factor is de (ver)huur van de super stijlvolle ruimtes. Geen standaard dagdelen, maar je boekt een ruimte al vanaf 10 minuten. En dat betekent; een geweldige vergaderruimte met beschrijfbare muren en tafels, 82 inch tv’s en magnetische meubels vanaf €4,50. Geen reden meer om een bila, sollicitatiegesprek, koffiedate of brainstorm in de Coffee Company te plannen. Want waarom zou je, als je ook kunt kiezen voor de Batcave (het geheime hoofdkwartier van echte helden), de ‘Tekenkamer’ (mind mappen of scrummen op volledig beschrijfbare tafel en wanden) of de ‘War room’ (waar je strategische plannen presenteert en belangrijke beslissingen neemt). En dan zijn dit pas drie van de ruimtes van Mr.Green!

MRGREEN-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek4

Het nieuwe vergaderen

Geen theateropstelling van veertig stoelen en een statafel voor een spreker. Koffiekannen en mandje met verpakte koekjes op tafel. Aan die standaard doet Mr.Green niet. Mr.Green daagt je uit om uit die comfortzone te komen, inspireert je tot anders denken en doen en zet aan tot creativiteit en innovatie. Met sfeervolle ruimtes in verschillende settings, creëert hij voor iedereen een effectieve werk- en vergaderomgeving. Een plek waar je op je gemak bent en durft feedback te geven, input te leveren of een standpunt te verdedigen. Locaties waar Mr.Green gasten ontvangt op basis van vertrouwen. Je zelf in charge bent hoe vaak en wanneer je koffie en wat lekkers pakt in de Grab & Go en zelf afrekent bij de terminal onder de liefkozende voorwaarde van “pay or die”.

MRGREEN-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek201
SunfieldSocial-OpeningMrGreen-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek
War Room - MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek

Informeel, ontspannend en uitdagend

Niemand wordt gelukkig van een hele ochtend of middag in een meeting room, zelfs niet bij Mr.Green. Dus zorgt hij ook voor de mogelijkheid tot een welkome afwisseling van een espresso bij de barista babe in het Mr.Green café, potje pool, fijne lunch onder de waterval (met of zonder wijn), een spelletje shuffleboarden (spel dat zich het best laat omschrijven als een mix tussen curling en jeu de boule) en een gezellige borrel of afsluitend diner.

Shuffelen-MrGreen-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek

Een concept dat blijft plakken

Wat begon als een werktitel, blijkt een regelrechte hit! Mr.Green draait in naam niet om duurzaamheid, dat is wat betreft Green.DNA een bewuste, noodzakelijke standaard. De naam heeft gewoon een fijne, informele zakelijkheid in zich. De werktitel werd door de maanden heen, tijdens processen met architecten, steeds enthousiaster ontvangen. Destijds bedoeld om “er een sticker op te kunnen plakken”, is de naam uiteindelijk gewoon blijven plakken. We like! Jij vast ook, probeer het maar eens…

Tal van vergaderruimtes te boeken en te bezoeken aan zowel de Wapenrustlaan als de Lange Amerikaweg in Apeldoorn, op de Veluwe en in Rotterdam!

MRGREEN-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek
MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek
MRGREEN-230-MRGREEN-venue - vergaderen - concept - uniek

Beeld: Mr.Green