Too cool for school: een retro feestlocatie op wielen!

Het Rijdend Avontuur, perfect voor het blijde avonduur

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Het rijdend avontuur - stretchtent - slingers

Afgelopen zomer mocht ik de afsluitende DJ-set draaien op het veld van Babyburn, een festival dat ik ooit zelf ben begonnen. De bedoeling was dat we er ook de ‘vermaanddag’ van mijn pasgeboren dochter zouden vieren, maar mijn kersverse gezin moest verstek laten gaan vanwege het lelijke weer. Gelukkig stonden er op het veld mooie bussen geparkeerd die uitnodigend hadden uitgepakt om even te komen chillen. Nu vind ik mijn eigen bus natuurlijk prachtig, maar ik moet toegeven: de bus die naast de mijne stond was toch wel even de overtreffende trip. Ik heb het over een oldtimer schoolbus uit de Verenigde Staten, plus loungy hangout onder een stretchtent. Deze rollende retro-locatie is te huur voor feesten en partijen onder de toepasselijke naam ‘Het Rijdend Avontuur’. Da’s zeker wel een blogpost waard, dacht ik zo…

In de VS worden schoolbussen wel vaker omgebouwd tot festivalbus of camper en dan ‘skoolies’ genoemd, maar in Nederland zie je ze niet of nauwelijks. Dit prachtexemplaar stamt uit 1969 en werd, na zijn leven als Californische schoolbus, naar Europa gehaald om te schitteren in de oscargenomineerde oorlogsfilm Hors la loi. Nu heeft avonturier Tim de Vries de oldtimer omgebouwd tot veelzijdige evenementenlocatie die ook jouw event kan doen shinen.

Het Rijdend Avontuur - Anouk
Het Rijdend Avontuur - feest - stretchtent
Het Rijdend Avontuur - bruiloft
Het Rijdend Avontuur - feest - stretchtent
Het Rijdend Avontuur - interieur bus

Waar rijdt het avontuur heen?

In de bus zelf mogen er 8 personen meerijden, maar als ie eenmaal stilstaat kun je er tot wel 120 personen kwijt, erin en eromheen. Dit omdat er een grote luifel aan vast kan waaronder het goed toeven is. En sinds kort beschikt Het Rijdend Avontuur ook over een grote blauwe theatertent van 18 bij 11 meter, daar passen een hoop meer mensen in! De bus is al ingezet voor dansfeesten, concerten, bruiloften, workshops en als hangplek op festivals, maar ook bijvoorbeeld als set voor films en fotoshoots. Stijlvol meubilair kan Het Rijdend Avontuur ook voor zijn rekening nemen, waarbij je kunt kiezen uit de smaakjes ‘Retro Vintage’ of ‘Oriental’. Je hoort al dat avonturier Tim de Vries op vele klantvragen een antwoord heeft. De vraag rest: Welk avontuur ga jij met hem aan?

Het Rijdend Avontuur - oosters - stretchtent

Beeld: Het Rijdend Avontuur