Deze dancing cyborgs zijn een unieke futuristische eyecatcher

Dance for me baby!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Dancing Cyborg - paaldansen

Een dansende cyborg aan een danspaal op jouw event? Tuurlijk! We zagen Poledance Cyborg Elettre (want natuurlijk geef je ‘haar’ een naam) op Bright Day en waren verkocht. Lekkere moves en een hoog aantrekkingsgehalte. Gegarandeerd veel bekijks met deze babe-magnet, euh cyborg-magnet!

Heb jij een oog voor onderscheidende eyecatchers, dan moet je deze futuristische oogappeltjes zeker inzetten voor jouw volgende congres, beurs of ander event.

Eyecatchers uit de toekomst

De dancing cyborgs zijn uniek in de wereld en komen gewoon uit Nederland. Inderdaad, meervoud, want vanaf maart 2020 is namelijk ook het stoere zusje Rez beschikbaar. Volledig stand alone voor nog meer aandacht. Heupenzwaaiend, paaldansend of bewegend met de voeten; de bewegingen lijken zeer menselijk, evenals de gezichtsexpressie. Dat maakt ze ook zo bijzonder; een cyborg is een kruising tussen een mens en een robot, waarbij de uiterlijk van een robot met de menselijke bewegingen wordt gemixt.

Met de speciale sensoren volgen de cyborgs de gasten en danst zo met hen. Daarbij zijn de dancemoves programmeerbaar op muziek en zijn ze DMX-gestuurd (oftewel, via een lichttafel).

Dancing Cyborg - KPN
Dancing Cyborg - LXRY

Maatwerk mogelijk voor extra exposure

Elettre en Rez zijn volledig te stylen in de huisstijlkleuren van jouw organisatie. Ook het plaatsen van logo’s op armen of torso is mogelijk. Wil je haar bepaalde bewegingen laten verrichten, dan is dat in overleg programeerbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wijzen naar jouw nieuwe product in jouw beursstand. Ook tof; de selfie-photobooth waarin ‘de dames’ wisselende poses aannemen.

Wil je trending op de socials, dan heb je met deze dancing cyborgs een dikke hit te pakken!

Beeld: Dance Cyborg