Onvergetelijke ervaring en eindeloze mogelijkheden met deze unieke lak!

Gegarandeerde wow-factor op elk event

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Event inspiration | gespot | lumilor

Soms zien we iets voorbij komen en zijn we met stomheid geslagen. Dat is zeker het geval bij LumiLor. Een speciaal soort lak die oplicht als er een elektrische lading op staat. Hoe vet! Onwijs interessant voor toepassingen op events. Check absoluut het filmpje onderin; zien is geloven!

Want via de Nederlandse distributeur komen we erachter dat de vijf door LumiLor ontwikkelde kleuren inmiddels ook door distributeurs worden doorontwikkeld. Zelfs met Nederlandse universiteiten. Met als gevolg; meer kleuren én mogelijkheden.

LEES OOK: De traditionele lampion in een 2.0-versie

Volop toepassingen, lakky you!

Distributeur Dutch Deco Finish heeft inmiddels de mogelijkheden over diverse kleuren (rood, geel, blauw, groen, roze), maar in principe is elke kleur mogelijk. Inmiddels zijn het niet alleen maar metalen waarop de coating kan worden bevestigd. Zo is het mogelijk om het op stoffen te bevestigen; hoe gaaf voor een unieke modeshow of kleding van (catering)personeel of artiest!

Ook hout kan gebruikt worden als materiaal. En daarmee zijn er ineens volop extra toepassingen. Want hoe tof is het om het stagedesign te voorzien van een stoer patroon wat ineens kan oplichten. Of een gedekte tafel die ineens een totaal andere uitstraling krijgt tijdens het serveren van een gerecht. Of wat te denken van het plaatsen van de coating op een auto… voor een extra bijzondere onthulling of als inzet van een brand activation campagne.

Op dit moment zijn ze volop in de testfase om de lak middels een app te kunnen activeren… en er zelfs live teksten mee te kunnen schrijven. Ja Echt! Een achter een coating gehuld LumiLor-pixelscherm. Schrijf met je hand een tekst in de app en het verschijnt live op de auto, muren, eettafel, kunstwerk of waar dan ook. Hoe gaaf! Kortom, ben er snel bij, gebruik LumiLor in een concept en vertel het ons als je deze lak als (één van de) eerste(n) tijdens een event gaat inzetten. We zijn benieuwd!

Beeld: Lumilor (H2O Graphics By Design)