Het is heerlijk chillen bij Hotspot, sauna op locatie

De sauna van Hotspot zorgt voor verbinding

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Hotspot - mobiele sauna - truck

In de gekke situatie waarin we nu verkeren is een sauna niet de meest voor de hand liggende entertainment-invulling voor een event. Maar er komt ook een post-coronatijdperk; dan is Hotspot enorm interessant. Want met de hittegolf waar we op dit moment middenin zitten is het enorm zweten geblazen. Als we toch vocht aan het kwijtraken zijn, dan liever in een sauna.

Ooit woonde ik een winter lang in Noorwegen. Daar maakte ik kennis met de helende werking van de sauna. Na een dag ploeteren door de diepe sneeuw is er weinig zo lekker als het uittrekken van al je winterkleren en plaats te nemen in een heetgestookt hutje, om je daarna weer onder te dompelen in ijskoud water. Niet alleen voel je je na het saunaën als herboren, ook in de sauna zelf ontstaat iets magisch. Een sauna mag dan loeiheet zijn, er wordt keihard in gechilld. Zodra de kleren uitgaan, vallen de verschillen weg, beginnen de gesprekken en groeit de connectie met je eveneens poedelnaakte medemens.

Ik kan dan ook niet anders dan de mobiele sauna van Hotspot een warm hart toedragen. Want verbinding, is dat niet waar evenementen om draaien? Deze saunaliefhebbers pur sang bieden een veilige omgeving waarin jouw gasten geheel verzorgd naar de sauna kunnen om samen te ontspannen, op een locatie naar jouw keuze. Zet jij hun Hotspot even aan?

Vincent en Julia, die ik stiekem wel ken van feestjes enzo, koesterden al lang de droom om in hun oldtimer truck uit 1965 een mobiele sauna te bouwen. Inmiddels zijn zij alweer twee jaar aan het vlammen met hun mobiele saunaconcept.

Hotspot - mobiele sauna - truck - douche
Hotspot - mobiele sauna - truck
Hotspot - mobiele sauna - truck - mensen in badjas

Zijn er ook kluisjes?

In de sauna zelf passen 15 personen. Daar zit natuurlijk een hele beleving omheen. Ze kunnen zo groot uitpakken als je zelf wenst. Standaard wordt de sauna bediend door de saunameester, die de gasten informeert, hen voorziet van voldoende drinkwater en de sauna van buitenaf bijstookt om haar op temperatuur te houden.

Natuurlijk zijn er ook kluisjes, waarin je gasten hun spullen veilig kunnen opbergen. Je gasten huren zelf hun eigen hammamdoek of je koopt het linnengebruik af als organisator. Optioneel kun je er van alles bijboeken om de beleving compleet te maken: een omkleedtent, een stortemmer voor de koude douche, een luifel, verlichting, muziek, een theebar, tapijten, zitzakken of zelfs een heel programma op maat.

In overleg kan Hotspot op grotere evenementen ook entree vragen, zodat die zichzelf terugverdient. Verder zijn hun prijzen heel transparant, die staan gewoon op hun website. Daar staan ook meer sfeerimpressies van hun fantastische truck. Misschien is dit wel de stoerste sauna die je in Nederland kan boeken!

Hotspot - mobiele sauna - truck

Beeld: Hotspotsauna