Een (congres)locatie die alles in house heeft

En ook nog eens in hartje Nederland staat

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
gespot | event inspiration | Buitenkant - Frans van Bragt

Dit is zo’n locatie die er altijd al lijkt te hebben gestaan. Toch is het pas 5 jaar geleden dat Koning Willem-Alexander het nieuwe TivoliVredenburg opende. Met een playground van meer dan 30.000 vierkante meter, verdeeld over vijf zalen en verschillende tussenruimtes, is dit een plek waar je als eventmanager helemaal los kunt gaan. En als we een tien mogen uitdelen voor bereikbaarheid met het OV, hoeven we daar geen seconde over na te denken: die gaat unaniem naar TivoliVredenburg.

Van intieme bijeenkomst, onvergetelijke kick-off, groots bedrijfsfeest of meerdaags congres: hier zit (of sta) je meer dan goed.

LEES OOK: DUS… hier gaat jouw volgende congres plaatsvinden

gespot _ event inspiration _ Nathan Reinds
gespot | event inspiration | Hertz - Femous Productions

Hier kun je niet omheen, letterlijk en figuurlijk

TivoliVredenburg is niet alleen een niet-te-missen locatie, want huge, maar heeft ook alles in house om jouw indoor event te laten slagen. Omdat het in de eerste plaats een echte concertlocatie is, kun je rekenen op pico bello licht, geluid en techniek. En wat misschien nog wel het knapste is, is dat je nergens het gevoel hebt in een enorm gebouw te zitten. Dikke vette thumbs up voor de vier verschillende architectenbureaus die het lukte om de vijf totaal verschillende zalen, met ieder een unieke look and feel, intiem te houden. 

En we gaan nog niet naar huis

Organiseer je een meerdaags congres? Dan kan het puntje overnachtingen een pain in the ass zijn. Maar niet als je voor TivoliVredenburg kiest! Het gloednieuwe Inntel Hotel Utrecht Centre ligt naast de deur en grote jongens als Park Plaza Utrecht en Apollo Hotel Utrecht City Centre liggen op loopafstand. Op zoek naar iets bijzonders voor kleine groepen? Check dan het o-zo-mooie Mother Goose of boetiekhotel Mary K, waar je slaapt tussen de designmeubels in een historisch herenhuis. En wat dacht je van een nachtje in een kerk?

gespot | event inspiration | Grote Zaal - Femous Productions

Of liever rollend naar huus?

Mensen die in de buurt wonen, kunnen bijna rollend (van al die opgeslurpte kennis dan, hè) naar huis. Kwestie van oversteken, Hoog Catharijne doorlopen en je staat op Utrecht CS. Of lopend naar de auto, in de buurt zijn parkeergarages genoeg! Terug naar huus met de bus? No problemo, want TivoliVredenburg heeft een eigen bushalte voor de deur #goals.

Enthousiast geworden? Begrijpen we!

gespot | event inspiration | Lorraine Bodewes Lorraine Bodewes

Beeld header: Frans van Bragt
Beeld 1: Nathan Reind
Beeld 2 & 3: Femous Productions
Beeld 4: Lorraine Bodewes