Exploitatie Paushuize door Qeet past perfect bij lokale en duurzame visie

‘Het huis van de enige Nederlandse paus die het Vaticaan ooit gekend heeft’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Qeet is op 1 april 2022 van start gegaan met een focus op lokale producten en duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Ruim drie jaar later is Qeet binnen de provincies Utrecht en Noord-Holland een bekende cateraar. En exploitatiehouder van diverse evenementenlocaties.

Tot dat laatste mag ze sinds deze maand ook het in Utrecht gevestigde Paushuize rekenen. Wij belden Wouter Raijmakers, algemeen directeur Qeet Utrecht, om te horen hoe deze nieuwste aanwinst binnen de groei van de organisatie past.

Qeet Wouter Raijmaker, Qeet

Twee jaar Qeet

De groei van Qeet is indrukwekkend te noemen. Binnen twee jaar is de ambitie met een provincie vol mogelijkheden uitgebreid en is Qeet Crew opgericht, de hospitalitytak waardoor op elk event zelf opgeleid personeel aanwezig is. “We zijn absoluut trots op waar we nu staan. Tegelijkertijd zien we elke volgende ontwikkeling als een logische stap binnen onze lokale en duurzame visie,” aldus Wouter. In die visie gaat Qeet ver. Zo willen ze van 30.000 naar 30 voedselkilometers voordat een maaltijd op jouw bord ligt. Bij Qeet eet je mee met de seizoenen en kies je voor groente en fruit uit de buurt. Alles wordt zo veel mogelijk lokaal ingekocht. Sterker nog; enkel de koffie en kruiden komen niet uit Nederland; maar zijn dan wel weer duurzaam geproduceerd.

Qeet horeca
Qeet horeca

Hartje Utrecht

“Paushuize is een iconisch, historisch pand uit 1517 met tal van grote en kleine zalen. Het spreekt ons echt aan en ligt in lijn met andere locaties die we exploiteren, zoals Fort Voordorp, De LiK en Sonnenborgh. Stuk voor stuk prachtige locaties met een verhaal.”

Paushuize ligt in hartje centrum van Utrecht, op zo’n 50 meter van de Domkerk. De locatie beschikt over 16 (!) verschillende ruimtes, zodat je in totaal 50 tot 450 personen kwijt kunt. Kies je voor de vier Salons die zijn ingericht met authentiek meubilair en kunstwerken, de kenmerkende Balzaal of de rustige zolders met geweldig uitzicht op de Domtoren? Waar je ook voor kiest, je verblijft op duurzame wijze. Sterker nog; Paushuize was in 2014 het meest duurzame monument van Nederland en prijkt nog steeds hoog in de lijst!

Combineer de locatie met een teambuildingactiviteit in het centrum of een fietstocht door de groene omgeving. Ook heerlijk; stap vanaf de aanlegsteiger op de boot voor een rondvaart door de Utrechtse grachten.

Qeet Paushuize

Groot netwerk van locaties

Inmiddels verzorgt Qeet op een groot aantal locaties in de provincie Utrecht en Noord-Holland de catering en/of volledige exploitatie. Tel daarbij op de sterke mate van hospitality én kennis in het team en dan weet je dat je nagenoeg altijd bij Qeet terecht kunt. Dus wil jij een event in de provincie Utrecht organiseren voor bijvoorbeeld 100 gasten, maar je weet niet zo goed waar? Als iemand het weet… Qeet! Zij bepalen graag samen met jou op welke locatie jouw event het beste tot zijn recht komt. Nice!

“Op dit moment zijn er onderhoudswerkzaamheden bezig in Paushuize. Dat geeft ons de tijd om de transitie vorm te geven en ons klaar te maken om deze prachtige locatie aan onze portfolio toe te voegen. Vanaf 1 september start officieel de exploitatie. We kijken er naar uit om gasten te laten ervaren waarom wij zo verliefd zijn geworden op Paushuize. Kom dus gerust langs voor een rondleiding.”

Qeet Paushuize