Exclusieve samenwerking Narrative & Event Inspiration: word écht wegwijs in Generatieve AI

Must read voor event professionals

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Je hebt je kop koffie nog niet op, of er is binnen het AI-landschap weer iets nieuws ontwikkeld. Deze technologische revolutie komt regelrecht op ons af. En hard! 

Het bijblijven met deze ontwikkelingen is haast geen doen. Zeker niet voor een drukke event professional. Daarom dat wij een exclusieve samenwerking zijn aangegaan met AI-experts Xander Kranenburg en Wytze de Haan. Zij helpen jou met must-read artikelen om snel  bij te zijn én meteen tot actie over te gaan.

Nieuwe categorie in Kennisbank

Speciaal voor deze samenwerking hebben we een nieuwe categorie toegevoegd in onze Kennisbank: Generatieve AI

Xander en Wytze gaan de komende tijd met een machete door de AI-jungle om de razendsnelle ontwikkelingen te duiden door middel van strategische handleidingen, AI cheats sheets, en praktische use-cases.

Inmiddels staan de eerste drie artikelen online:

  • Het omarmen van Generatieve AI zou de hoogste prioriteit voor elke event professional moeten zijn
  • Hoe begin ik als event professionals met een taalmodel, zoals GPT of Gemini?
  • AI Event Use-Case: Schade op een event productie afhandelen met behulp van GPT Vision

Ideale combi van tech en events

Met Xander en Wytze hebben we twee AI-experts in huis gehaald, die de perfecte achtergrond hebben om jou als event professional te helpen. 

Xander Kranenburg

Met een carrière van bijna 25 jaar als creatief- en uitvoerend producent in de zakelijke evenementenmarkt, heeft Xander diepgaande kennis en ervaring, zowel als bureau eigenaar als freelancer. Zo heeft hij achter de schermen een sleutelrol gespeeld bij evenementen zoals het bezoek van Obama aan Nederland, de eerste TED conferentie in het Midden-Oosten, en was hij de drijvende creatieve kracht achter het ontwerp van TNW – ‘Europe’s Leading Tech Festival’.

Wytze de Haan

Wytze heeft zijn carrière vormgegeven te midden van de bruisende wereld van tech-startups en scale-ups. Als Director of Events bij TNW ontwikkelde TNW Conference onder zijn leiding een unieke tone-of-voice, merkpropositie en commerciële strategie die resulteerde in de groei van het festival tot een internationaal erkend technologie-festival, met meer dan 20.000 bezoekers en strategische samenwerkingen met Porsche, Chivas Regal en Google.

Narrative

Sinds 2024 hebben de heren Narrative opgericht; een bureau dat eventbureaus, evenementenlocaties en evenement organisatoren helpt om Generatieve AI te omarmen. 

Check snel de artikelen en laat ons weten welke use-cases Xander en Wytze de volgende keer moeten behandelen.