branchenieuws

Chassé Theater biedt basisschool leerlingen Venster op de wereld

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Chassé Theater biedt leerlingen van alle basisscholen in Breda de kans om kennis te maken met theater met het project Venster op de wereld.

Chassé Theater biedt leerlingen van alle basisscholen in Breda de kans om kennis te maken met theater met het project Venster op de wereld.

In maart 2023 organiseert Chassé Theater de derde editie van Venster op de wereld. In het kader van dit project worden leerlingen uit groep 3 van alle basisscholen in Breda uitgenodigd om een voorstelling in het theater bij te wonen. Geheel gratis en inclusief het vervoer en een lespakket voor in de klas. In 2020 werden op deze manier 1.200 kinderen in het Chassé Theater ontvangen, dit jaar zijn dit er 1500.

De voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door het Chassé Cultuurfonds, dat een vruchtbaar cultureel klimaat in Breda en omgeving wil stimuleren en versterken. Dit doen zij door financieel bij te dragen aan de maatschappelijke projecten van het Chassé Theater die gericht zijn op educatie, talentontwikkeling en bijzondere programmering.

Wil jij bijdragen aan dit mooie doel? Word dan vriend van het Chassé Cultuurfonds! Met jouw bijdrage kunnen ze educatieprogramma’s ontwikkelen voor de kinderen en kwetsbare doelgroepen in Breda en aanstormend podiumtalent ondersteunen.