branchenieuws

STRTFSTVL presenteert STRTFSTVL NOSHOW 2021

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
No show 2021

Dit jaar helaas geen STRTFSTVL Showcase 2021 maar eind maart 2021 presenteert de organisatie de STRTFSTVL NOSHOW gids en website met vele interessante artiestengroepen uit binnen- en buitenland.

Normaal gesproken verzamelen zich eind februari ruim duizend eventprofessionals,

boekers, artiesten en festivalorganisatoren uit heel Europa in DeFabrique te Utrecht om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met nieuwste acts en (straat)theatervoorstellingen. Helaas kan dit deze keer niet doorgaan.

NOSHOW betekent niet no artiesten. Want die staan te trappelen om weer te mogen shinen. In onze STRTFSTVL NOSHOW gids en website vind je straks tientallen interessante straattheater groepen, circusartiesten, steltentheater, installaties en nog veel meer. Wil je je congres of zakelijk evenement net dat stukje meer beleving geven? Of zoek je een mooie, dynamische act als aanvulling op je festival? Koop dan een kaartje en krijg toegang tot een keur aan artiesten uit binnen- en buitenland. Steun je ook gelijk het nieuwe platform en de artiesten en acts die ook dit jaar staan te springen om op te mogen treden.