branchenieuws

Speciale tentoonstelling over Reinier Zonneveld bij Our House

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tentoonstelling Reinier Zonneveld bij Our House

Het Our House Museum kondigt met trots aan dat de internationaal geprezen DJ, producer en huidige recordhouder van het Guinness World Record voor de langste elektronische muziek live set, Reinier Zonneveld het museum overneemt voor een speciale tentoonstelling.

Het museum wordt omgetoverd tot een meeslepende ervaring die de indrukwekkende reis van Reinier Zonneveld door de elektronische muziekscene viert, met als hoogtepunt een speciale live set op de openingsavond op 13 september.

De tentoonstelling in Our House biedt fans en muziekliefhebbers de kans om in het creatieve universum van Reinier Zonneveld te duiken. De speciale expositie toont een verzameling van aandenken uit zijn carrière en archiefmateriaal, waaronder een aantal van Reinier Zonnevelds kenmerkende studio-apparatuur. Een belangrijk hoogtepunt van de tentoonstelling is een speciale expositie van Reinier Zonneveld’s platenlabel, Filth On Acid. De tentoonstelling loopt van 13 tot en met 18 september en tickets zijn verkrijgbaar via de website van Our House.