branchenieuws

Eventim brengt selfservice ticketingtool EVENTIM.Light naar Nederland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Eventim Light - DJ achter draaitafel

Na Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk is EVENTIM.Light nu ook beschikbaar in Nederland.

Met het systeem wordt een complete ticketingtool geboden waarmee de organisator een eigen online ticketshop maakt, welke te personaliseren is met het bedrijfslogo en huisstijlkleuren. Met de tool worden onder andere events aangemaakt en in verkoop genomen en kunnen promotionele acties worden gebruikt. Het bevat ook functies voor verkoop- & marketinganalyse, kassaverkopen en toegangscontrole. Daarnaast wordt EVENTIM.Light ondersteund met een klantenservice voor de ticketkopers.

EVENTIM.Light biedt een eenvoudige wijze voor kaartverkoop aan voor organisatoren van kleinschalige tot middelgrote events. Of het nu om een paar honderd of om duizenden kaarten gaat, ongeplaceerde evenementen of verkoop op stoelnummer – het kan allemaal met dit selfservice systeem. Met de plattegrond-editor wordt eenvoudig een plattegrond gemaakt waaruit ticketkopers hun plaatsen kunnen selecteren. Go check it out!