branchenieuws

Rotterdam Ahoy en The HEINEKEN Company verlengen partnership

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Samenwerking Ahoy en Heineken - proosten aan de bar

Met trots kondigden Rotterdam Ahoy en The HEINEKEN Company Nederland aan dat de samenwerking voor het leveren van bier binnen Ahoy en voor de organisatie van het jaarlijks terugkerende muziekspektakel De Vrienden van Amstel LIVE, is verlengd t/m 2027. De handtekeningen werden gezet in Ahoy’s nieuwste Bar-Restaurant Seventy One, dat onlangs is opgeleverd.

Jolanda Jansen, Algemeen Directeur Rotterdam Ahoy: “Wij zijn heel erg blij dat we onze fijne samenwerking op zowel het gebied van bierlevering als voor een van onze jaarlijkse muzikale hoogtepunten voor maar liefst vijf jaar gaan voortzetten! Samen gaan we ongetwijfeld nog voor vele mooie momenten en herinneringen zorgen.”

Els Dijkhuizen, Marketing Directeur HEINEKEN Nederland: “Never change a winning team zeggen ze wel eens en dat geldt ook voor ons. Heineken Nederland vindt het heel fijn om de mooie samenwerking met Ahoy verder voort te zetten en gelukkig is dat wederzijds. We hebben al jarenlang een succesvol partnership en dat gaan we de komende jaren verder invulling geven. Voor mij zijn de prachtige avonden van Vrienden voor Amstel Live het absolute hoogtepunt, dat is echt een toonaangevend en spraakmakend evenement dat we samen neerzetten. Ook komende editie zal dat weer een spektakel zijn. Daarnaast kunnen we niet wachten tot het Rotterdam Ahoy Convention Centre en ook Bar Restaurant Seventy One volledig operationeel zijn.”