branchenieuws

Rechtsgeldig stemmen via online platform Transmisión Livestreams

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Transmision Livestreams Invitado

Met de integratie van Lumi AGM (Legal Voting) in het online eventplatform Transmisión Livestreams, hebben Lumi – specialist in leden- en aandeelhoudersvergaderingen – en Invitado – leverancier van het interactieve platform en marktleider in bezoekersregistratie – de krachten gebundeld.

Deze samenwerking biedt klanten de mogelijkheid binnen één virtuele omgeving een interactief online of hybride programma met rechtsgeldige stemmingen te organiseren.

“Transmisión Livestreams biedt al sinds de start een uitvoerige poll-functionaliteit, waarmee door de deelnemers live kan worden gestemd,” vertelt Michiel Droog van Invitado Visitor Management. “Voor het overgrote deel van de events die we doen is deze veel gebruikte toepassing meer dan toereikend gebleken, maar soms stellen de wet of statuten speciale eisen aan de wijze van stemmen, waaraan wij met ons platform nog niet konden voldoen. Met de expertise en integratie van de beproefde software van Lumi kunnen we dit in deze specifieke gevallen nu wel.”

Deze rechtsgeldigheid is met name van belang bij stemmingen die doorslaggevend zijn in een beslissingsproces, zoals bij leden- en aandeelhoudersvergaderingen.