branchenieuws

Forever Young combineert elektronische muziek en interactieve storytelling

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
flyer forever young

Fourmation Entertainment komt dit najaar met een genre overschrijdende theatervoorstelling waarin elektronische muziek van Don Diablo en inspirerende storytelling verweven zijn tot een interactieve theaterbeleving.

Breken met traditionele theaterregels

Vanaf de dansvloer beleeft het publiek het intense liefdesverhaal van superster Liam Nova en zijn talentvolle jeugdliefde Julia, die worden geconfronteerd met de keerzijde van roem en de impact van sociale media.

Deze toekomstgerichte cross-over, is tot stand gekomen door een creatief team van formaat dat bestaat uit music director Don Pepijn Schipper (Don Diablo), Broadway en West-End vedette Anthony van Laast en creative director Timor Steffens.

Timor Steffens: “Er is in Forever Young geen scheiding tussen publiek en cast. En dat maakt het creatief heel erg uitdagend. … De techniek, audio, video, en special effects maken het interactieve karakter compleet. Dit wordt echt een next level show en ik kijk er enorm naar uit om de bezoekers mee te nemen in dit visuele spektakel, ze aan het denken te zetten en in beweging te krijgen.”

In november start Fourmation Entertainment met de eerste previews van de spectaculaire theatershow op een nog geheime locatie in Amsterdam. Check hier voor de exclusieve pre-sale.