branchenieuws

Qeet breidt uit naar Noord-Holland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Fort 5 | Brasserie en Evenementen op Fort Vijfhuizen - Qeet Noord-Holland

Qeet Utrecht kennen we natuurlijk allemaal. Maar het Utrechtse bedrijf gaat ook de rest van Nederland veroveren. Qeet Noord-Holland is een feit.

Qeet Noord-Holland heeft de exploitatie overgenomen van Restaurant ‘t Fort in Vijfhuizen. Op 1 augustus vindt de sleuteloverdracht plaats en zal de unieke locatie verder gaan als Fort 5. Naast een Brasserie ben je hier ook aan het goede adres voor  zakelijke en particuliere evenementen. Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uit­ge­roepen tot UNESCO We­rel­derf­goed.

Binnen de Qeet groep treedt Melvin de Lange toe als medeaandeelhouder van Qeet Noord-Holland. Hij zal de kartrekker en het gezicht worden van alle toekomstige locaties en catering van Qeet Noord-Holland. “Na jaren werkervaring in de sales, operations, events en hospitality bij o.a. DeFabrique, kan ik niet wachten om als ondernemer te starten bij Qeet Noord-Holland. Echte wow-locaties in combinatie met eten en drinken uit de buurt, passen helemaal bij mij. Een mooie uitdaging om ook de voedselketen in Noord-Holland korter te maken en meteen te starten met een uniek fort in Vijfhuizen. Samen met de ondernemers Thijs Bakx, Robert Jan de Groot en Bastiaan Krips gaan we Qeet in Noord-Holland op de kaart zetten”, aldus Melvin.

Qeet Noord-Holland eigenaren

Beeld: Qeet