branchenieuws

Industrial Studios opent duurzame eventlocatie in Oost-Nederland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Industrial Studios opent duurzame eventlocatie in Oost-Nederland

Industrial Studios is bezig met de herontwikkeling van een eventlocatie op Industriepark Kleefse Waard. Doel is om de meest duurzame eventlocatie van Oost-Nederland te worden.

De locatie, midden in het Connectr Innovatielab, biedt straks een enorm nieuw scala aan eventmogelijkheden en zal begin 2024 open gaan. Industrial Studios vormt dé ontmoetingsplek waar het bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen komen om elkaar te inspireren, kennis te delen en nieuwe verbindingen te smeden.

De nieuwe locatie biedt straks een diversiteit aan ruimtes en flexibiliteit. De plenaire zaal kan met een theateropstelling tot wel 450 gasten verwelkomen, maar door deze te combineren met het centrale ontmoetingsplein kan dit naar 700 gasten worden uitgebreid. De break-out ruimtes zijn speciaal ontworpen om groepen te faciliteren voor bijvoorbeeld workshops, pitches of groepsdiscussies. Daarnaast biedt de nieuwe locatie straks 11 zalen die variëren qua grootte, opstelling en uitstraling. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Industrial Studios opent duurzame eventlocatie in Oost-Nederland

Beeld: Industrial Studios