branchenieuws

Paleis Soestdijk doet zijn deuren weer open

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Paleis Soestdijk - Beeld Hadewych Veys

Dit voorjaar is er van alles te bewonderen en te doen op Paleis Soestdijk. Van 5 april tot en met 29 mei gaan het landgoed en het paleis weer open voor publiek. De boomgaard en kwekerij kunnen weer bezocht worden vanaf 15 april.

Van de Dikkie Dik Speurtocht in het park tot de unieke Downton Abbey-ervaring in het Paleis. Beleef op de bel etage van het koninklijke Paleis verschillende exposities, maar ook knutselen voor de kleintjes en een stallenbezoek op de Parade met antieke koetsen behoren tot de mogelijkheden.

Vanaf 15 april zijn de Boomgaard en Kwekerij weer open. Kom de bloesem bekijken in de boomgaard, waar generaties lang onder meer appels, peren, walnoten, bessen en bloemen werden gekweekt voor de koninklijke familie. In mei en juni heb je de kans om de tuinen van Paleis Soestdijk op een unieke manier te ontdekken. De voorjaarseditie van De Maaltuin is dit jaar in de Kassen, op het landgoed van Paleis Soestdijk. Bezoekers maken hier op culinaire wijze kennis met de verborgen en bijzondere verhalen van de koninklijke tuinen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check dan de website van Paleis Soestdijk.

Beeld: Hadewych Veys