branchenieuws

LiveWall lanceert AI Event-assistent 'Robin' tijdens INSPIRE

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Robin AI assistent LiveWall

Aan Robin – zoals de nieuwe AI assistent heet – stel je al je vragen rondom en over het evenement. Van hoe laat je de trein het beste terug kan nemen, tot aan de borrelhapjes die tijdens de borrel aanwezig zijn.

Je kan Robin zelfs vragen om, aan de hand van jouw persoonlijk profiel en interesses, een voorstel te doen met wie je moet netwerken of naar welke presentaties of workshops je het beste kunt gaan. Robin wordt op 31 augustus 2023, tijdens het INSPIRE Festival van het Genootschap voor Eventmanagers, gelanceerd.

“Met onze software ondersteunen we eventmanagers met al hun event-gerelateerde digitale vraagstukken. Van registratie en uitnodigingen, tot aan mobiele event hubs en online event platforms. ‘Robin’, de nieuwe AI-assistent, is nu een vaste module in onze PresentersWall tool. Dat is onze online event hub die gasten tijdens het evenement gebruiken om de interactie aan te gaan, foto’s te delen, te chatten, maar ook om hun persoonlijke programma te bekijken of de biografieën van sprekers te lezen”, aldus Marc van Liere van LiveWall. Benieuwd naar de mogelijkheden? Zoek LiveWall dan op bij INSPIRE.