branchenieuws

Fort 5 opent zijn deuren op 1 september

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Fort 5 | Brasserie en Evenementen op Fort Vijfhuizen

Fort 5, voorheen Restaurant ‘t Fort, opent 1 september de deuren. Het fort gaat naast een Brasserie ook zakelijke en particuliere evenementen aanbieden.

Melvin de Lange, Qeet Noord-Holland: “De afgelopen maand zijn we met ons enthousiaste team ontzettend druk geweest met alle voorbereidingen. De locatie heeft een uitgebreide opfrisbeurt gekregen, we hebben onze nieuwe naam en website vormgegeven, we hebben met veel lokale leveranciers kennisgemaakt en zelfs al veel klanten gesproken en evenementen geboekt. We kunnen niet wachten om vrijdag 1 september onze nieuwe menukaart met al die heerlijke producten uit de buurt met iedereen te delen. Gewoon lekker bij ons in de Brasserie, op het terras, of tijdens een evenement in de gewelven of op de buitenplaats.”

Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uit­ge­roepen tot UNESCO We­rel­derf­goed. Het is één van de eerste be­tonnen ge­bouwen in Ne­der­land en maakte deel uit van een groot­schalig 19e-eeuws ver­de­di­gings­plan van de Stel­ling van Amsterdam, maar is nooit vol­ledig voor dit doel ge­bruikt. Het for­t­ei­land heeft vanaf 2005 een kunstbestemming ge­kregen. Dit maakt deze lo­catie tot een bij­zon­dere plek waar beel­dende kunst en mi­li­tair erf­goed bij­een­komen.

Beeld: Qeet