branchenieuws

Limburgse goochelaar Brandon Smeets opent de show in Las Vegas

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Brandon Smeets Las Vegas aankondiging

Naast bekende illusionisten als Chris Angel, David Copperfield en Shin Lim, is er op 8 mei ook plaats voor de Nederlander in de fabuleuze showstad.

Weliswaar niet op de bekende strip, maar bij het prachtige M-Resort op de Las Vegas Boulevard. Tijdens de IA ITAM ACE conferentie mag Brandon de tweede dag openen met een onvergetelijke samensmelting van magie en technologie voor de circa 2.000 congresdeelnemers.

Met zijn interactieve en educatieve goocheltrucs zal hij de IT-onderwerpen die tijdens het congres centraal staan op een magische en humorvolle wijze presenteren. Vakgenoot Johan West zal op zijn beurt aanvullen met extra vak inhoud en het spelen van typetjes uit bekende films. Samen brengen ze Artificiële Intelligentie, Asset Management, Duurzame IT, Financiële optimalisatie en nog veel meer tot leven. Het zijn voor Brandon geen onbekende onderwerpen. Immers was hij tot 2022 werkzaam als manager binnen de IT. Begin 2023 maakt hij de stap naar fulltime entertainer en reist sindsdien met zijn koffer vol magische momenten naar de verre uithoeken van Nederland tot zelfs de wereld over.