branchenieuws

UP Events opent nieuwe locatie in Weesp

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Golfbaan Weesp UP Events

Deze prachtige locatie van maar liefst 8 hectare bevindt zich in een groene omgeving, perfect gelegen tussen Amsterdam Zuid en het Gooi.

UP Events neemt de locatie, bekend als Golfbaan Weesp, met ingang van heden over. Hierbij blijft een samenwerking bestaan met de vorige eigenaar van Golfbaan Weesp voor het exploiteren van de golfbaan.

Martijn Lentjes en Daniël Mulder, de oprichters van UP Events, zijn enthousiast over deze nieuwe locatie. “We hebben al langere tijd de ambitie om een tweede locatie in Amsterdam te openen, met de locatie in Weesp hebben we de perfecte plek gevonden. … We kijken ernaar uit om de locatie nog beter te leren kennen en vanuit daar met respect voor het groen en de omgeving te bekijken hoe we het huidige aanbod kunnen verrijken. Hierbij zal het DNA van UP Events; sportieve teambuilding, gezelligheid en heerlijk- en eerlijk eten in terug te zien zijn.”

Met deze nieuwe locatie zet UP Events een volgende stap in het verrijken van haar aanbod en het versterken van haar positie als toonaangevend bedrijf in o.a.teambuidlingsuitjes in Nederland.

Beeld (UP Events eigenaren): Jordi Wallenburg