branchenieuws

Evenementensector trapt zomer af met ‘Hét Crewdiner’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
logo het crewdiner

Nu de evenementenbranche meer perspectief krijgt, vinden verschillende freelance eventprofessionals het tijd om vooruit te kijken. Daarom organiseren zij op maandag 5 juli ‘Hét Crewdiner’ in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Crewdiner organisatie

Vol programma

Hét Crewdiner’ biedt, naast een diner, een avondvullend programma waarin wordt teruggekeken op de afgelopen periode, maar vooral ook vooruitgeblikt op de toekomst.

De avond wordt gepresenteerd door Erik de Zwart. Hij begeleidt ook de verschillende panelgesprekken waar prominenten als Pieter Lubberts (Fieldlab), Eric van Eerdenburg (Mojo), Margriet van Kraats (TivoliVredenburg), Danny Damman (Ziggo Dome) en Bolke Burnaby Lautier (SR Films) aan deelnemen.

Naast de verschillende panels zijn er ook optredens van onder andere cabaretier en schrijver Dolf Jansen, illusionist Niels Houtepen en Instagramsensatie Orgel Joke.

Ook wordt deze avond voor het eerst ‘De Gouden CREWpoek’ uitgereikt. Met deze award wil de organisatie een spot zetten op een persoon wiens inzet onmisbaar is geworden voor de crew. Gedurende de avond kan er gestemd worden op één van de genomineerden.