branchenieuws

East Side schakelt voor Shimano interactief naar het nieuwe jaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Shimano X-Mas Show - East Side

Shimano Europe (bekend van de fietsonderdelen, accessoires en hengelsportartikelen) sloot 2022 af met een spetterend eindejaarsfeest voor haar medewerkers verspreid over Europa. Concept en productie waren in handen van East Side.

Shimano X-Mas Show - East Side
Shimano X-Mas Show - East Side

Hoe creëer je een onvergetelijk online event, waarbij alle medewerkers van Shimano Europe écht meedoen en plezier hebben? East Side vond de oplossing in een interactief bordspel op een levensgrote LED-vloer, met de vijf Shimano Executive Committee-leden als fysieke pion in de studio. Elke pion vertegenwoordigde de willekeurig ingedeelde online achterban van de Shimano-collega’s. En om de stem van het online team extra goed te laten horen in de studio, assisteerden vijf sidekicks (acteurs) de Exco-leden.

Op het eventplatform voegde East Side’s partner Invitado speciaal voor dit event drie nieuwe toepassingen toe, zodat de interactie met de thuisspelers optimaal benut kon worden, met onder andere een teamchat voor overleg en pollresultaten. “Dit programma had qua uitstraling primetime op landelijke televisie niet misstaan”, aldus Bas Meuleman van NXT Studio’s. Een pareltje om het jaar mee af te sluiten.

Shimano X-Mas Show - East Side

Beeld: East Side