branchenieuws

Wat zijn de foodtrends van 2023?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kalvermelkfabriek - Loods 7 - Sitting Dinner - Diner - Night of the Century - - Serveren - DeFabrique -Fotograaf Nico Alsemgeest

De foodmanager van DeFabrique geeft antwoord en een voorproefje op wat er in 2023 aan foodtrends op het menu staat.

Van circulair koken tot eten wat de pot schaft en van kelp tot boterbord. Foodmanager Barry neemt je mee in de trends op foodgebied en laat je meegenieten van wat er allemaal mogelijk is. Er is een ding zeker en dat is dat we bij het bereiden van ons voedsel steeds meer bezig zijn met de impact op het milieu. Hoe mooi is het bijvoorbeeld dat je van koffiedik uiteindelijk een bitterbal van oesterzwam kan maken?

Lees het complete artikel via deze link.

Circulair eten pictogram

Foto: Nico Alsemgeest