branchenieuws

De Mariënhof viert 150ste verjaardag Mondriaan met culinaire 5-gangenbeleving

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Marienhof Amersfoort exterieur

De Mariënhof organiseert eenmalig een culinaire 5-gangenbeleving als eerbetoon aan kunstenaar Piet Mondriaan. Hét officiële Mondriaandiner zal plaatsvinden op maandagavond 4 juli. Voor de allereerste keer zal er gedineerd worden in de lange gangen van het eeuwenoude Amersfoortse stadsklooster.

Speciaal voor de 150ste verjaardag van Amersfoorts meest bekende kunstenaar daagt de Mariënhof zichzelf uit om – net zoals Mondriaan dat veelal deed – een stapje verder te gaan. Dit doet het voormalig klooster door met lokale leveranciers, bezielde chefs en jonge talenten van over de hele wereld eenmalig een 5-gangenbeleving van het allerhoogste niveau te presenteren. Dit alles in samenwerking met de wereldberoemde foodartist Jasper Udink ten Cate die al menig culinair event heeft verrijkt met zijn creaties. Zo ontving Udink ten Cate kortgeleden nog veel lof tijdens de wereldtentoonstelling in Dubai.

De speciale ‘Mondriaansamenwerking’ tussen de Mariënhof en Udink ten Cate is eenmalig en exclusief voor maximaal 200 gasten. Twijfel daarom niet te lang. Dit memorabele verjaardagsdiner van Mondriaan kan vanaf nu voor 95 euro geboekt worden.