branchenieuws

Behind the scenes bij Papendal tijdens Papendal Open

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Papendal - venue - entree

Op 7 mei 1971 werd het Nationaal Sportcentrum Papendal door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix geopend. Inmiddels zijn we ruim 50 jaar verder en is Papendal uitgegroeid tot een Olympic Training Centre en een waar begrip in binnen- en buitenland. Op 7 mei 2022 organiseren ze Papendal Open en geven ze een kijkje in de keuken van deze unieke topsportlocatie. Daarnaast zal QMusic the Party inclusief het foute uur het geheel muzikaal omlijsten.

In samenwerking met partners, sporters, bonden en bedrijven die gevestigd zijn op Papendal kunnen bezoekers letterlijk een kijkje nemen achter de schermen bij alle binnen- en buiten (sport)locaties en kunnen zij actief meedoen aan clinics, workshops én presentaties met (oud) TeamNL sporters en talenten. Ook zijn er de gehele dag ‘guided tours’; inspirerende rondleidingen langs de hoogtepunten van Papendal.

Het kloppend hart van Papendal Open is het speelveld voor de Arnhemhal: ‘het Foodcourt’. In een festivalachtige setting kunnen bezoekers relaxen en genieten van de heerlijkste gerechten uit de befaamde Papendal-keuken. Hun partner QMusic laat het Foodcourt swingen met QMusic the Party en het Foute Uur! Papendal Open is een gratis evenement, echter dien je wel een (gratis) ticket te bestellen via de website https://papendalopen.nl/.