branchenieuws

De Maaltuin landt op Vliegbasis Soestberg

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kermis op de basis - Dropstuff - omgeving shelter op vliegbasis Soesterberg

Vliegbasis Soesterberg was dé bakermat van de Nederlandse luchtvaart en is zowel in de Tweede Wereldoorlog als in de Koude Oorlog een belangrijke vliegbasis geweest. Ga met De Maaltuin mee op ontdekkingsreis naar het militaire verleden en de stoere natuur van Soesterberg. Geniet aansluitend van een heerlijk diner waarbij de huismuzikanten aan tafel spelen.

De Zaak Oppenheimer & De Maaltuin slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Je start op het park Vliegbasis Soesterberg, wandelt over het prachtige terrein en ontdekt her en der wat bijzondere verhalen van deze bijzondere locatie. Uiteindelijk kom je uit bij Shelter 611 waar een heerlijk lunchmenu op je wacht. Tijdens deze lunch geniet van je het theaterstuk De Zaak Oppenheimer. De gehele middag duurt ongeveer 3u, het theaterstuk duurt 45 minuten.

Dat Vliegbasis Soesterberg een bijzondere locatie is weten we al. Onze partner Kermis op de Basis is daar ook gevestigd in een shelter van 800m2. Neem een kijkje als je over het prachtige terrein een wandeling maakt!