branchenieuws

Festival Mañana Mañana geannuleerd

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Manana Manana festival totempalentent

Twee weken geleden vertelden we jullie nog dat festival Mañana Mañana op Kasteel Oolde zou gaan plaatsvinden deze zomer, nu heeft de organisatie besloten om het festival af te gelasten voor 2021.

Met de huidige regels is het voor de Feestfabriek niet mogelijk om in augustus een festival met camping te organiseren waarbij de kwaliteit voor de bezoekers gegarandeerd kan worden. In plaats daarvan kiest de organisatie ervoor om alle pijlen te richten op de Mega Immuun Party, zonder campinggelegenheid, in september.

Ook de organisatie van Lowlands maakt zich zorgen nu het kabinet overweegt om vanwege het snel stijgende aantal positieve coronatests meerdaagse evenementen af te blazen.

Het demissionaire kabinet overweegt maatregelen te nemen om de sterke toename van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan. Mogelijk volgt er vanavond een persconferentie. Het definitieve besluit daarover valt in de ochtend, als de verantwoordelijke ministers het spoedadvies van het Outbreak Management Team hebben besproken. Ook kan er een extra Veiligheidsberaad volgen. Afgelopen week werden gemiddeld 2308 positieve tests per dag geregistreerd. Dat is 277 procent meer dan de zeven dagen daarvoor.

Bron: nu.nl en NOS