branchenieuws

Collectief van gedupeerde evenementenmakers begint Festivalland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Camperbaas Festivalland

Na twee matige festivalseizoenen zijn evenementen nog steeds aan banden gelegd. Dat was aanleiding voor Camperbaas om een collectief te smeden met andere creatieve makers uit de festivalbranche en iets te organiseren dat wél kan binnen de geldende maatregelen.

Camperbaas Festivalland
Camperbaas Festivalland
Camperbaas Festivalland
Camperbaas Festivalland
Camperbaas Festivalland

Daarom zijn de deuren van het Festivalland, een indoor festivalterrein op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord, speciaal geopend voor zeer ‘exclusieve partijtjes’ van kids tussen de 4 en 12 jaar. Om het indoor festivalterrein bij het NDSM-terrein voor alle kids toegankelijk te houden, gebruikt Festivalland een deel van zijn winst om gratis feestjes voor kinderen uit kansarme gezinnen aan te bieden.

Festivalland kwam tot stand op initiatief van Camperbaas, verhuurder van vervoerbare verbazingen. Er is een karavaan van 1000m2 aan kant-en-klare festivalbelevingen in campers, caravans en andere geparkeerde eyecatchers.

Bauke van Harskamp, mede-oprichter van Camperbaas, licht toe: “Veel van mijn oude vrienden kijken reikhalzend uit naar hun volgende festival, maar hebben nu alleen nog maar kinderfeestjes in hun agenda staan. Daarom maken we van de nood maar een deugd: Kom lekker festivallen met je kids en nodig ook een paar vrienden uit. Wie weet nemen je kids je later dan ook een keertje mee naar een festival. Jong geleerd is immers oud gedaan!”