Venues

Deze ‘Van der Valk’ combineert meetings met jeu de boules banen, karaoke kamers en dakterras

En dat centraal gelegen aan de A1 bij Amersfoort

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is een vreemde eend (ehh, Valk) binnen de hotelketen. Waarom? Hier komen veelzijdigheid en beleving samen. Klinkt goed, maar is ook echt zo, want naast hotelkamers en meetingrooms heeft deze locatie alles in huis om jouw bijeenkomst een onvergetelijk tintje te geven!

Ellen Warnar, commercieel manager bij het hotel, wachtte ons bij de parkeerplaats op en liet ons de mogelijkheden zien in de drie gebouwen én het sportveld. Loop je mee?

Van der Valk hotel Amersfoort

Alles bij de hand

De eerste klap is een daalder waard. Dus toen ik de ruime gratis parkeergelegenheid zag op het buitenterrein en de parkeergarage (inclusief 35 laadpunten!), kwam er meteen een glimlach op het gezicht. Tel daar het gastvrije ontvangst van Ellen bij op en de dag begint goed. Terwijl we naar koffiebar Chiccio lopen voor verse koffie en een  vers gebakken bananenbrood, vertelt ze enthousiast over de verschillende gebouwen op het terrein.

Zo is er de congres- en vergaderlocatie met 28 zalen en Skybar Sixx met mooi uitzicht over de omgeving. Binnendoor kan je naar het hotel met 140 kamers en à la carte Restaurant Gastronoom. Daarnaast ligt eventlocatie Club Tucan met onder andere jeu de boules banen, karaoke en een shared dining restaurant.

Van vergaderzaal tot skybar

We staan in het congres- en vergadercentrum. Hier kan je tot maximaal 300 personen terecht in één van de 28 meetingrooms. Allemaal voorzien van daglicht, beamer/scherm, flipovers en alles wat je nog meer nodig hebt voor een goede bijeenkomst. Daar hoort natuurlijk ook een goede breakout-corner bij met vers fruit, frisdranken, croissantjes en meer.

Vervolgens maken we een rondgang langs de drie (!) aanwezige restaurants; je hebt keuze uit live cooking, a la carte of shared dining. Aan het einde van de dag proost je met je collega’s in de Skybar op de zevende verdieping op een geslaagde meeting. Vanaf het terras, in de zon. Hoe lekker is dat?!

Sportieve of ludieke break gewenst?

Wil je een dag vol vergaderingen even luchtig onderbreken? Wat te denken van een yogasessie in de inpandige yogazaal?  Of sportief aan de slag gaan?

Dan ligt er aan de overkant van de A1 een volledig sportveld voor je ter beschikking. Met het tunneltje onder de snelweg door ben je er zo. Super gaaf voor een zeskamp of teambuildingactiviteit, zoals Chainreaction.

Maar dat is nog lang niet alles. Want in Club Tucan zijn een shuffle baan, twee karaoke kamers en zelfs vijf jeu de boules banen aanwezig. Ook tof… ga op de jeu de boules banen vergaderen met je voeten in het zand. Ja echt, bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 kan het allemaal! Er is zelfs een verdieping met race simulatoren, biljart en voetbaltafel. Dus laat het kind in je naar boven komen en ga de competitie aan.

Van der Valk hotel Amersfoort
Van der Valk hotel Amersfoort
Van der Valk hotel Amersfoort

“Wij zeggen niet snel nee”

Als we uiteindelijk terug bij de auto aankomen, valt het mij op dat er ongelofelijk veel mogelijkheden zijn om je meeting memorabel te maken en dat je hier behoorlijk out of the box kunt gaan.

Dat beaamt Ellen volmondig. “Je hoort ons niet snel ‘nee’ zeggen. Sterker nog, dat staat in onze missie beschreven. Ik daag alle eventmanagers uit om hier iets bijzonders te komen organiseren.”

Beeld: Van der Valk Amersfoort-A1