Venues

Claus Events: Méér dan een locatie

Van alle markten thuis, voor alle markten een thuis

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Claus Events is een eventlocatie met een historie van méér dan 50 jaar. Veel organisaties en bureaus hebben hier een event georganiseerd. Tegelijkertijd zijn er ook genoeg bedrijven die nog niet zijn verrast door de mogelijkheden, simpelweg omdat ze er nog nooit zijn geweest, of er is een nieuwe generatie aan het werk.

“Hartstikke zonde,” geven Jelrick Claus, directie bij Claus, en Lisa Kuijer, account manager bij Claus, aan. Jelrick: “Of je nu een corporate event manager bent, bij een bureau werkt of eenmalig een event moet organiseren. Wij passen ons aan, zodat we de samenwerking tot een succes brengen, helemaal afhankelijk van jouw specifieke behoefte.”

Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Claus is een familiebedrijf en dat ervaar je vanaf het eerste contact. Je voelt meteen de persoonlijke benadering. Het is een speerpunt van het event team om organisatoren meteen op hun gemak te laten voelen en op maat van dienst te zijn. Dat geeft vertrouwen; mede doordat je gedurende het hele traject één vast aanspreekpunt hebt, ongeacht de keuze tussen de verschillende locaties.

Lisa: “We hadden laatst een bedrijf dat een meerdaags congres bij ons organiseerde. De contactpersoon gaf na afloop aan hoe fijn ze het vond dat zalen, catering en overnachting allemaal door één contactpersoon konden worden geregeld en alles op één factuur binnenkwam. Dat scheelde haar zoveel tijd in de organisatie. Extra tijd die zij aan de inhoud van het programma kon besteden.” 

“Om een ander voorbeeld te noemen: er is een brancheorganisatie die al tien jaar events bij ons organiseert. Juist vanwege het persoonlijke contact. De event manager heeft één keer een uitstap gemaakt naar een andere locatie, maar kwam daar snel van terug. Ze gaf aan dat het hebben van één aanspreekpunt voor het congress zelf, de kamerovernachtingen, f&B, entertainment en wat dan ook, niet te evenaren was,” aldus Lisa. “Ook helpen wij met het coordineren van de sponsormogelijkheden. Wij gaan een stap verder dan de verwachtingen.”

Aandacht voor elke doelgroep

Een betrouwbare partner heeft aandacht voor de ander. Gastvrijheid zit in de genen en is doorgevoerd in alle facetten van de organisatie. Waar de één volledig wil worden ontzorgd en op maat advies wenst, ligt voor de ander de focus op snel schakelen. Het maakt het team van Claus Events niet uit. 

Jelrick: “Wij vinden onszelf veel meer dan enkel een locatie. Wij hebben aandacht voor jouw wensen. Zo wil een bureau heel anders ondersteunt worden dan bijvoorbeeld een directiesecretariaat welke niet elke dag events organiseert. Soms hoor je weleens dat locaties niet graag met bureaus samenwerken door de commissies of omdat ze hen veeleisend vinden. Wij zijn juist enorm blij met eventbureaus en werken heel graag met hen. We hebben hetzelde doel en samen brengen we die naar een hoger niveau. Als een bureau voor onze locatie kiest, dan kunnen we elkaars krachten verbinden. Wij de focus op service, techniek en f&b. Zij de aandacht op entertainment en decoratie. Het helpt enorm dat wij ook in dit opzicht weer één aanspreekpunt hebben. Zo zijn de meest complexe events heel efficient uit te voeren.”

Alles in huis; Plug & Play

Er is bijna niets dat Claus niet kan aanbieden. Sfeervolle zalen voor feesten of meetings? Check. Een luxe hotel met 260 moderne kamers? Check! Twee restaurants met een geweldige formule voor groepen van kleinere tot hele grote groepen? Check! Twintig bowlingbanen met Hyperbowlen-optie (teambuilding!)? Check! Genoeg buitenactiviteiten in een bosrijke omgeving? Check! Gratis parkeren? Check! Zo kunnen we nog wel even doorgaan, De verschilende ruimtes en concepten brengen een enorme dynamiek en een verandering van setting is soms exact wat een event nodig heeft. 

Beleef het bij Claus

Er is zoveel mogelijk op deze evenementenlocatie, dat elk bezoek een bijzondere beleving wordt. Dat geldt enerzijds voor de sfeervolle ruimtes die ieder een eigen frisse uitstraling hebben, maar ook het feit dat er van alles te doen is in de groene omgeving. Wil je een frisse neus halen tijdens een boswandeling met ‘walking lunch’ of een toffe teambuildingactiviteit op de grasvelden? Het kan allemaal. Ook voor een goed feest ben je hier op het juiste adres. Start in het Braziliaanse restaurant BARRACA of met een 50s Diner in Claus Bowling om vervolgens los te gaan op de dansvloer van The Patio.

“We willen jou en jouw gasten een onvergetelijke ervaring geven. We barsten van de mogelijkheden, maar ook van de ervaring. Waar nodig helpen we dus graag mee om jouw programma vorm te geven met een leuke activiteit, een goede band of ludieke entertainment. Samen maken we er een geweldige dag van,” aldus Lisa.

Het is voor ons wel duidelijk: het maakt niet uit of je met 0% event ervaring of 100% event ervaring naar Claus gaat. Er staat een team klaar dat je vorstelijk wil ontzorgen. Waar wacht je op? Bel ze voor een locatiebezoek!

Beeld: Claus Events