BalletjeBalletje.Fun is het illegale spelletje dat je lekker legaal mag spelen

Ben jij fan van deze caravan?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wie tijdens de zomermaanden over de mediterraanse boulevards wandelt, ziet ze nog weleens in actie; een groepje samenspannend rondom het spel balletje balletje. Zelf vinden we het net zo fascinerend om ernaar te kijken, als dat we het zielig vinden voor onwetende voorbijgangers.

Gelukkig is er nu BalletjeBalletje.Fun. Daardoor kan je het spel spelen zonder afgezet te worden!

Kom binnen in de Carafun

De originele retro Tabbert Caravan uit 1977 en VW-bus rijden heel  Nederland door op weg naar jouw festival, bedrijfsfeest of event. Compleet met retro voortent en campingset tovert dit geheel op voorhand al een lach op ieders gezicht. En dan moet je de caravan nog in!

Balletje balletje speel je met maximaal zes personen tegelijk. Digitaal en zonder inzet, dus legaal! Iedereen krijgt een persoonlijk stemkastje met eigen naam waarmee ze kunnen doorgeven onder welke beker het balletje zit. Maar met hoeveel bekers wordt er gespeeld en hoe snel en hoe lang draaien ze? Wij hebben geen idee, en dat is juist de fun. Elke keer is anders. Per keer zijn er drie rondes én de finaleronde van het huis. Heb jij de focus, ben jij scherp? Dan moet dit een makkie zijn… of toch niet?

Extra entertainment

Geheel in stijl met het concept kan het feest in de rij buiten worden uitgebreid met een 70’s (en als je wilt 80’s-90’s) DJ. Met de lekkerste funky en disco beats wordt het feestje al buiten gestart en kom je dansend de caravan binnen!

Naast onze ‘RijMaster’, die ervoor zorgt dat buiten alles op rolletjes verloopt kun je ook nog een extra warme welkom act inzetten met de DoorAngels. Door hun persoonlijke en liefdevolle aandacht voor de wachtende strijders gaat iedereen met een sprankelend hart de caravan in.

Zo wil iedereen toch balletje balletje spelen?

Beeld: BalletjeBalletje.Fun