sharingbox: De one-stop-shop-partner voor foto-, GIF- en videomarketing

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
sharingbox | company guide

Sharingbox gaat veel verder dan ‘de simpele verhuur van een photobooth’. Natuurlijk, dat kan, maar veel liever denkt ze mee vanuit de doelstellingen of het concept van de opdrachtgever. Zodat beleving, fun en dataverzameling samenkomen; een win-win voor gast en organisatie!

ompany Guide | communication & technology | sharingbox_-_overview - Marco Toorman

Noem het en het is mogelijk!

Social-sharing, 3D-bullettime-GIF’s, 360 graden slomotionvideos, mobiele photobooths, day&night-cabins, photomosaic. Bedenk het en sharingbox biedt het aan. Het aanbod is groot, niet alleen in de tastbare of digitale uitkomst van de activatie, maar ook in de uitstraling van de hardware. Inderdaad, sharingbox spreekt niet over ‘booths’, dat zou te kort door de bocht zijn! Alles is volledig te personaliseren, zowel qua design als de e-mail waarin de foto, GIF of video wordt verstuurd. De software die gebruikt wordt is eigen sharingbox-software, zodat speciale wensen van opdrachtgevers of de laatste innovaties, meteen kunnen worden geïntegreerd en de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Company Guide | communication & technology | Zalando - Ballenbak - Boomerang - Marco Toorman

Meten = weten

Zeven jaar geleden is sharingbox in België ontstaan. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt, waardoor ze nu in ruim twintig landen vertegenwoordigd is. De reden? Echt anders kijken naar de mogelijkheden van foto-, gif- en video-entertainment. De doelstellingen van de opdrachtgever als uitgangspunt nemen en daar een aantrekkelijk concept omheen bedenken. Daardoor staan deelnemers in de rij en is er een duidelijke ROI voor de opdrachtgever. Alle informatie van het event wordt inzichtelijk gemaakt in jouw eigen event dashboard. Denk aan alle foto’s, gifjes of video’s die je gemakkelijk kunt downloaden, maar ook statistieken (overall & op persoonsniveau) over aantal foto’s, aantal e-mails, shares op social en verzamelde gebruikersgegevens (uiteraard AVG proof).

Zo bewijst sharingbox niet alleen de hoge funfactor van hun hardware, maar ook wat de samenwerking oplevert. Jij geeft jouw doelstelling; Sharingbox geeft de oplossing!

Kenmerken

 • Marktleider in digitale foto- en videomarketing
 • Beleving en fun zorgen voor betrokkenheid gasten
 • Meetbare resultaten door data-verzameling
 • Volledig AVG-proof

Eigenschappen

 • Type entertainment
  Foto Entertainment

Artikelen over Sharingbox

Branchenieuws van Sharingbox

 • Customer Experience Sharingbox Scan for Happiness

  Sharingbox presenteert speciale QR code voor ieder pakketje

  23 oktober 2020

Vacatures bij Sharingbox

Junior Accountmanager bij sharingbox
Zoetermeer
Fulltime
solliciteren voor: 01/05/2024