AI-Juice bar: Ervaar hoe AI je gasten kan helpen bij het kiezen van hun favoriete drankje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
AI Juice Bar - Starlive - drankje op basis van AI

De innovatieve AI Juice Bar adviseert gasten dankzij Artificial Intelligence een heerlijke juice, die past bij hun stemming op dat moment. Ervaar hoe kunstmatige intelligentie (AI) kan helpen bij het kiezen van het favoriete sapje van je gasten. Ze staan gewoon voor een scherm en bekijken enkele afbeeldingen. Met behulp van AI worden de reacties, leeftijd, geslacht en stemming van uw gasten vastgelegd om hun sapje te personaliseren.

AI Juice Bar - Starlive - drankje op basis van AI - foto Paul Ridderhof
AI Juice Bar - Starlive - drankje op basis van AI - foto Paul Ridderhof
AI Juice Bar - Starlive - drankje op basis van AI - foto Paul Ridderhof
AI Juice Bar - Starlive - drankje op basis van AI - foto Paul Ridderhof

Dashboard toont data

Zodra de gasten hun sapje hebben ontvangen, hebben ze de mogelijkheid om het Power BI Dashboard te bekijken. Dit dashboard toont de gegevens die zijn vastgelegd door de AI Juice Bar: van de meest populaire drank tot de gemiddelde leeftijd of het aantal bestellingen per uur. Het dashboard illustreert hoe data kunnen helpen bij het verkrijgen van zakelijke inzichten en het visualiseren van informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier.

Maatwerk afbeeldingen

De AI Juice Bar is al voorbereid met 3 afbeeldingen die overeenkomen met 3 soorten sappen: energizing/versterkend, ontspannend/verfrissend en revitaliserend/detoxend. Gasten krijgen deze afbeeldingen te zien en hun reactie leidt tot het aanbevolen sapje. Kies je eigen afbeeldingen als je andere soorten dranken wilt serveren of laat ons je helpen en adviseren.

AI Juice Bar - Starlive - drankje op basis van AI

Hoe ziet de AI Juice Bar eruit?

De AI Juice Bar kan op verschillende manieren worden opgezet, afhankelijk van de beschikbare ruimte en je doelen en zorgt voor een geweldige ervaring voor je gasten. Of dit nu op een feest of op een beursstand is. Wij verzorgen 2 schermen, waarvan 1 touchscreen met webcam en 2 laptops met de software. Belangrijk is wel dat er een goede internetverbinding is. In overleg zorgen wij ook voor de sapjes en een koelkast.

De AI Juice Bar zorgt telkens weer voor enthousiaste reacties van de gebruikers, die verbaasd zijn over wat kunstmatige intelligentie al kan doen. Verras ook jouw gasten of bezoekers op innovatieve wijze met deze leuke bar!

Beeld: Starlive en Paul Ridderhof

Eigenschappen

  • Type entertainment
    Culinair entertainment Doe entertainment