ACS heeft met ReplayArea oplossing voor laatkomers en parallelsessies

Live (terug)kijken, superhandig!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
IBTM_solutions - audiovisual - congres - terugkijken - gemist - spreker -keynote - 1

Door onverwachte omstandigheden kom je te laat bij het congres. Shit, de eerste spreker gemist. Twee sprekers in parallelsessies die je eigenlijk allebei wilt zien? Jammer, dat gaat niet lukken. Nou ja, vanaf nu wel dankzij de ReplayArea van ACS audiovisual solutions.

Herhalingen bekijken doe je toch alleen bij voetbalwedstrijden? Natuurlijk niet! Het is juist hartstikke fijn voor op congressen en andere events met veel sprekers. Wij hebben het live ervaren bij IBTM World 2019 en zijn net als veel bezoekers erg onder de indruk.

IBTM_solutions - audiovisual - congres - terugkijken - gemist - spreker -keynote - 1

Praktische tool voor congressen

Het klinkt goed, maar wat is het? Het klinkt even simpel als doeltreffend: alle presentaties zijn met de druk op een (touch screen) scherm terug te kijken. Pak de koptelefoon, neem plaats in de stoel en druk op (re)play. Inderdaad, niet alleen sprekers die hun presentatie hebben afgerond kan je op deze manier volgen. Ook sprekers waarvan je slechts de eerste paar minuten hebt gemist, kan je al meteen terugkijken. Druk op de button van de lopende sessie (herkenbaar aan een groene stip) en go! Terwijl de spreker nog op het podium staat, kijk jij een paar minuten terug in de tijd. Het werkt vlekkeloos; zonder haperingen of technische beperkingen.

Live (mee)kijken en meepraten

Op zichzelf een slim staaltje techniek dat simpel lijkt, maar erg effectief is. Vanaf nu bepaalt een tijdschema niet meer jouw ideale dagprogramma! Hoezo een hoge ROI voor elke bezoeker?

Zeker omdat je meteen met andere gasten kunt meepraten over de presentaties. Een stuk fijner dan dat je filmpjes van presentaties pas na (lange) tijd online ziet verschijnen. De impact van het event is dan al grotendeels verdwenen, evenals de mogelijkheid om de inhoud in netwerkgesprekken op de dag van het event te integreren. En bovendien ben je een paar dagen later weer met heel andere dingen bezig.

Toen wij de ReplayArea ervaarden, hadden we ook meteen een tip voor ACS; het lijkt ons interessant om de presentaties ook meteen naar jezelf te kunnen mailen (of een automatische herinnering te ontvangen zodra die online staat), omdat je wellicht niet genoeg tijd hebt de hele presentatie te bekijken. Ook de mogelijkheid voor het doorsturen naar anderen, kan commercieel gezien aantrekkelijk zijn voor de organisator.

Een audiovisuele oplossing voor iedere event

Als we ACS moeten geloven, is dat hetgeen ze bieden. Kunnen we natuurlijk niet 100% garanderen, maar ze maken het wel enorm gemakkelijk. Naast de ReplayArea zagen we ook een digitaal katheder en bestuurstafel (gaaf voor branding mogelijkheden of de naam van de spreker). En heb je een groot congres (vanaf vijftig presentaties) dan hebben ze met E! Presenter de uitkomst om presentaties eenvoudig te beheren, zodat sprekers zich in alle rust kunnen voorbereiden. Kortom, bel voor je congres eens met ACS.

Beeld: ACS audiovisual solutions