Zuidpool

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Zuidpool ademt sfeer; de perfecte plek voor een winters event

Waar in de zomermaanden Strandzuid zorgt voor talloze onvergetelijke evenementen, neemt Zuidpool dat in de wintermaanden over. Precies, deze locatie naast de RAI transformeert twee keer per jaar, om zo perfect te voldoen aan jouw wensen. De strandbedjes maken plaats voor berenvellen en de lampionnen worden ingeruild voor sfeervolle kerstverlichting. Oftewel, verschillende ruimtes waar je in de donkere maanden samen met collega’s of relaties optimaal geniet van memorabele events.

Drie areas in winterse sferen

De grootste evenementenlocatie is The Mountain House en is gelegen aan het water. De ruimte heeft een warme uitstraling en door de vele ramen wordt de aankleding buiten onderdeel van jouw event. Hier kan je tot maximaal 350 personen feesten, of zelfs tot 500 personen als je het combineert met The Winter House. De locatie beschikt over een eigen keuken, flexibele bar en toiletgroep. Nice!

The Winter House is gelegen naast The Mountain House. Met een grote bar en modulaire inrichting is deze ruimte ideaal voor jouw feestavond, diner of presentatie. Zowel aan de voorkant als aan de waterkant bevindt zich een groot terras. Kruip tegen elkaar aan onder de heaters of geniet van warme marshmallows bereid op kleine vuurtjes. Door de geluidsdichte wand weg te halen en The Mountain House erbij te betrekken, kan je tot 500 personen laten feesten.

Als laatste is er The Ski Hut. Deze is gelegen aan de ingang van Zuidpool. Het is een intieme ruimte met een eigen bar voor groepen tot 150 personen. Binnen ervaar je een typische wintersfeer met speelse elementen en een warm interieur.

Zuidpool-eventlocatie-venue-winter
Zuidpool-eventlocatie-venue-winter
Zuidpool-eventlocatie-venue-winter
Zuidpool-eventlocatie-venue-winter

Team met veel event ervaring

Het personeel van Zuidpool weet van wanten (pun intended) en doet er alles aan om een onvergetelijk event te organiseren. Of je nu moet 50 personen voor een sit down dinner komt of wilt feesten met 1.000 personen. Alles kan; kwestie van paviljoens plaatsen of een dome op het waterterras creëren. Bij Zuidpool draaien ze daar hun hand niet voor om.

Geniet van talloze kerstbomen, heerlijke winterse gerechten en gastvrij personeel. Wij weten zeker dat de ogen van jouw gasten net zo fonkelen als de aanwezige kerstverlichting!

Beeld: Zuidpool en Sebastiaan Rozendaal / Photo Republic

ZALEN (3)
The Winter House
150
300
140
The Ski Hut
80
150
70
The Mountain House
180
350
180
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Sfeervolle locatie vol winterse aankleding
 • Drie ruimtes voor uiteenlopende events
 • Sterk en hecht team vol event ervaring
 • Veel mogelijkheden voor uitbouwen capaciteit

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen aanlegsteiger Eigen parkeergelegenheid Nabij luchthaven Nabij snelweg
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie In-/outdooractiviteiten Invalidentoegankelijk Plug & Play WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Gala & Awardshow Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Zuidpool