Strandzuid

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Strandzuid combineert beach-vibe met talloze mogelijkheden en hoge gastvrijheid

Strandzuid zorgt niet enkel door zijn naam voor een beachy vibe. De locatie heeft meerdere multifunctionele (buiten) ruimtes, een echt stukje strand en alle benodigde faciliteiten om succesvolle, op maat gemaakte events te organiseren samen met jou als gewaardeerde opdrachtgever! Met meer dan 300 events per jaar heeft Strandzuid alle kennis in huis om jou te adviseren bij de organisatie van een geslaagd event. Combineer dat met een perfecte ligging; naast de RAI én aan het water, dus zowel per auto, OV als boot, perfect bereikbaar. 

Grote mogelijkheden

Strandzuid is zo’n locatie die je moet zien om te begrijpen wat de enorme aantrekkingskracht is. De verrassende ligging aan het water, de diverse, zowel afzonderlijk als in totaal, af te huren ruimtes zijn allemaal “plug&play” en hebben elk hun eigen uitstraling. Professionele teams voor en achter de schermen dragen allemaal bij aan unieke concepten. Van het salestraject tot aan de enthousiaste uitvoering, team Strandzuid zorgt voor onvergetelijke evenementen.

Er zijn zeven area’s waar je met jouw gezelschap terecht kunt. Centraal gelegen op het terrein en aan het water bevindt zich The Restaurant. Ze beschikt over een grote bar en modulaire indeling. Superhandig! In het verlengde hiervan ligt The Boathouse, de grootste evenementenruimte op het terrein. De warme uitstraling en perfecte koppeling met buiten zorgen ervoor dat je hier uiteenlopende events tot wel 500 personen (of 1000 in combinatie met Het Restaurant) kunt organiseren.

Rond terras op het water Strand Zuid-Par-pa-fotografie
Ronde tafels diner Strand Zuid

Ook perfect voor kleinere gezelschappen

Meer verspreid over het terrein liggen nog diverse eventruimtes, elk met een andere bijzondere uitstraling. Zo kan je, als het weer het toelaat, genieten van borrels en barbecue bij The Jetty; een deels met de kenmerkende kaki stretchtent overdekte bar  met eigen keuken aan het water. De nieuwste aanwinst is The Water Terrace. Via de steiger loop je over het water naar het ronde drijvende terras dat exclusief voor jou is in te zetten en uitzicht biedt op het Beatrixpark.

The Waterfront is een overdekte borrel locatie met een gezellige stretchtent en prachtig uitzicht over het water. De perfecte plek om te borrelen of te barbecueën met collega’s. Als laatste kan je nog kiezen uit The Beach House; een intieme ruimte met eigen bar voor groepen tot 150 personen, uiteraard ook hier inclusief terras. De meest ludieke ruimte is ongetwijfeld The Playground waar je met de voeten in het zand kunt genieten van vrijmibo’s en andere informele aangelegenheden met een zomers karakter.

Terras bij Strand Zuid- Arend Jan Hermsen

Wil je uitpakken? Dat kan!

Het zeer gemotiveerde team van Strandzuid barst van de eventkennis en denkt graag met je mee. Niet enkel in de hospitality, maar ook conceptueel. Wist je namelijk dat je bijvoorbeeld onwijs een gave openingsact met flightboards op het water kunt organiseren?

Over die 300 events per jaar. Laat je daar niet door afschrikken, want het is juist de kracht van deze locatie! Het gave van Strandzuid is namelijk dat elke ruimte zijn eigen entree en toiletvoorzieningen heeft. Van modeshows tot feestavonden en van borrels tot presentaties; Strandzuid is de plek waar je geniet van gastvrijheid, heerlijke catering en hopelijk, de zon!

Beeld: Par-pa-fotografie, Arend Jan Hermsen, RemyOnline

ZALEN (9)
The Restaurant
150
400
120
The Boat House
180
500
150
The Beach House
80
250
50
The Jetty Bar
120
150
80
The Playground
120
150
80
The Beach Bar
250
The Waterfront
80
50
The Mip Lounge & Pop-up terrace
The Water Terrace
120
120
80
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Veel indoor en outdoor ruimtes beschikbaar
 • Sterk gemotiveerd team met veel eventkennis
 • Altijd een binnen alternatief bij slecht weer
 • Goede keuken met ruimte mogelijkheden

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Eigen aanlegsteiger Nabij treinstation Nabij luchthaven Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid
 • Faciliteiten
  Audio visuele middelen Exclusiviteit mogelijk Binnenruimte WIFI Plug & Play Catering Airconditioning Geluidsinstallatie Buitenruimte (Dak)Terras Restaurant Invalidentoegankelijk
 • Geschikt voor
  Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Bedrijfsdiners Brainstormsessie Congres Diner Gala & Awardshow

Locatie Strandzuid