Studio Wieman

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het automerk Mercedes associëren wij met hoogstaande kwaliteit en betrouwbaarheid. Datzelfde streeft Studio Wieman, gevestigd in een voormalige Mercedes-garage, met haar events ook na. Met 700 vierkante meter kan je deze werkplaats inzetten voor uiteenlopende bijeenkomsten. Of je gaat voor een uitgeseveerd diner, een vette feestavond of een dikke fotoshoot… de industriele sfeer van de grote ramen, werkende autolift en andere eyecatchers zorgen voor een onvergetelijke indruk.

👆 Geschreven door Event Inspiration
Check omschrijving van de partner

Studio Wieman: transformeer jouw evenement in een industriële belevenis

Ooit was het een Mercedes-garage van 700 m² in het hart van Amsterdam-Noord, is nu dé place-to-be voor evenementen. Met zijn industriële vibe en grote ruimte biedt het een speelveld voor creatieve inrichtingen. Of het nu gaat om bedrijfsbijeenkomsten, bruiloften of kunstexposities, hier krijgt elk evenement een unieke twist. De hoge plafonds, bakstenen muren en grote ramen voegen een extra dosis karakter toe. Studio Wieman is niet zomaar een locatie; het is een inspirerende hotspot die elk evenement transformeert tot een memorabele happening.

Van intiem tot Indrukwekkend

De locatie leent zich perfect voor diners, zowel in een kleine intieme setting als voor een groot private dining evenement. We werken samen met verschillende cateraars, variërend in capaciteit en budget. Ook is het mogelijk om te komen dineren met een eigen cateringbedrijf. Op aanvraag kunnen er geluid- en lichtinstallaties worden ingehuurd, om een groots en uniek (bedrijfs)feest neer te zetten.

Dé plek voor fotografie, film, pop-ups en creatieve evenementen

Naast diners en feesten, kan de ruimte worden afgehuurd als fotografie- of filmstudio of voor een pop-up locatie. Bij Studio Wieman worden ze heel enthousiast van culturele evenementen of andere creatieve samenwerkingen. Kortom, er is veel mogelijk!

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Studio Wieman beschikt over twee ruime zalen die geschikt zijn voor verschillende opstellingen of evenementen. De aantallen die staan aangegeven per opstelling is de maximale capaciteit. Het minimale aantal is voor de grote zaal 50 personen en voor de danszaal 30 personen.
De grote zaal is geschikt voor 200 tot 350 gasten.
De danszaal is geschikt voor 100 tot 200 gasten.

Uiteraard in overleg kunnen alle mogelijkheden besproken worden.

verberg omschrijving van de partner
ZALEN (2)
Grote zaal
 • Oppervlakte 500m2
200
200
200
300
550
350
Danszaal
 • Oppervlakte 50m2
75
75
100
200
75

Kenmerken

 • Industrieel chic: unieke sfeer voor je evenement
 • Ruime indeling, creatieve vrijheid
 • diverse dinermogelijkheden: catering of eigen keuken
 • Gemakkelijk bereikbaar: pont, auto, OV – altijd dichtbij

 

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  Binnenruimte Catering Eigen catering mogelijk Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren Invalidentoegankelijk WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Fotoshoot Gala & Awardshow Indoor (Sport) Activiteit Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Studio Wieman